«Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»: Η εγκυμοσύνη που θα φέρει  ανατροπή και έκπληξη στους τηλεθεατές
Media

«Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»: Η εγκυμοσύνη που θα φέρει ανατροπή και έκπληξη στους τηλεθεατές

Το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό!

Η σειρά που τόσο έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες.

Το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε την εβδομάδα που μας πέρασε η Καίτη και έμελλε να βγει θετικό, δεν έγινε, φυσικά, τυχαία. Όπως αναφέρει το tv Έθνος, η Κλέλια Ρένεση που υποδύεται τη συγκεκριμένη ηρωίδα, διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Manu Chao. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει αλλαγή στο σενάριο της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» με την Καίτη να ενημερώνει τον Ηλία, δηλαδή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ότι θα γίνει μητέρα και ότι το μωρό είναι δικό του. Προς το παρόν η ηρωίδα κρατά καλά φυλαγμένα τα μυστικό της αλλά στα επόμενα επεισόδια θα το μοιραστεί με τον κύριο Ηλία.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της φέρνει και μία ακόμη έκπληξη. Την είσοδο της μητέρας της Καίτης, η οποία θα την επισκεφτεί για να της συμπαρασταθεί. Το ρόλο της μητέρας της Καίτης θα υποδυθεί η Βίλμα Τσακίρη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved