Σοφία Μανωλάκου: «Ο γάμος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για εμένα»
Media

Σοφία Μανωλάκου: «Ο γάμος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για εμένα»

Η πρωταγωνίστρια του σειράς του Open tv «Πρίγκιπας της Φωτιάς» Σοφία Μανωλάκου μιλά για το μικρόβιο της υποκριτικής, αν την αναγνωρίζουν στον δρόμο και για τη σημασία του γάμου για εκείνη

Η όμορφη ηθοποιός τόνισε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, ότι για εκείνη δε σημαίνει τίποτα ο γάμος και αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή της ίσως έκανε σύμφωνο συμβίωσης.

Είχατε το μικρόβιο της υποκριτικής από μικρή;

«Το μικρόβιο του ηθοποιού νομίζω ότι μπήκε μέσα μου όταν σε ηλικία 7 ετών η μητέρα μου με πήγε σε ένα θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αθηναίων. Βέβαια στην οικογένεια έχουμε μια καλλιτεχνική φλέβα, καθώς ο θείος μου ο Κώστας Βρεττάκος ήταν σκηνοθέτης, ενώ ο αδελφός της γιαγιάς μου ήταν ο ποιητής Νικηφόρος Βρεττάκος».

Ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει; Σας ρωτούν για τον «Πρίγκιπα»;

«Συνήθως με επαινούν για τη στάση μου απέναντι στον Ηρακλή Τσακίρη, γιατί είναι κακός. Και ο κόσμος ζητά εκδίκηση. Εμένα αυτό που με εντυπωσιάζει είναι τα όσα γράφονται στο Twitter. Με αποκαλούν «Μiss Trivagoο» (η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στο διαφημιστικό της ταξιδιωτικής εταιρείας) και σπανίως χρησιμοποιούν το επίθετο μου. Μου λένε «"Trivago",καλά κάνεις στον Ηρακλή». Την ώρα που παίζεται το επεισόδιο υπάρχει κόσμος ο οποίος κάθεται και σχολιάζει στο Twitter τα πάντα και παθιάζεται και ταυτίζεται με τους χαρακτήρες. Και είναι πολύ ωραίο αυτό».

Τι σημαίνει για εσάς ο γάμος;

«Απολύτως τίποτα. Με έναν άνθρωπο που θέλεις να είσαι μαζί, θα είσαι και χωρίς βέρες και χωρίς γάμο».

Και αν ερχόταν ένα παιδί;

«Μπορεί να έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης για να κατοχυρώσω τα δικαιώματα του παιδιού. Ακόμα και αν θα πήγαινα στην εκκλησία γιατί πιστεύω στον Θεό πολύ, δεν ξέρω αν θα πήγαινα με τη μορφή γάμου ή αν θα έκανα μια άλλη τελετή για να πάρω μια ευχή», λέει στο TV EΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved