Η επιστροφή: To τεστ DΝΑ και τα αποτελέσματα βγάζουν στο φως ένα ένοχο μυστικό
Media

Η επιστροφή: To τεστ DΝΑ και τα αποτελέσματα βγάζουν στο φως ένα ένοχο μυστικό

Τα ένοχα μυστικά και τα αποτελέσματα του DNA φέρνουν τα πάνω κάτω στα νέα επεισόδια της σειράς «Η επιστροφή».

Ο Νίκος κάνει τεστ DΝΑ και τα αποτελέσματα βγάζουν στο φως ένα ένοχο μυστικό. Η Βίκυ «καρφώνει» τον Λευτέρη στον Στάθη, ο οποίος σύντομα... δολοφονείται.

Ο Νικήτας πείθει την κόρη του να καθυστερήσει την υπογραφή του διαζυγίου. Πέτρος και Έλενα έρχονται όλο και πιο κοντά, καθώς ο ντετέκτιβ, που τόσα χρόνια καταπίεζε τα συναισθήματα του αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά του στη γυναίκα που αγαπά. Η Έλενα, ταλαιπωρημένη από τις μοιραίες αποκαλύψεις που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της, παίρνει μια σημαντική απόφαση: να προχωρήσει με τον Πέτρο, για να γίνει επιτέλους ευτυχισμένη!

Όλα δείχνουν όμως πως οι εξελίξεις θα την προλάβουν και θα πρέπει να βάλει ξανά στον «πάγο» την ευτυχία της. Ο Νίκος ανακοινώνει στον Νικήτα πως δέχεται να κάνει το τεστ DNΑ, με την προϋπόθεση αυτό να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Ορέστης όμως μαθαίνει τα σχέδια τους και θέλει να δώσει κι εκείνος δείγμα. Η Έλενα θα ανακαλύψει τελευταία για το τεστ και θα αισθανθεί για μια ακόμα φορά προδομένη, καθώς την άφησαν στο σκοτάδι. Στο μεταξύ, ο Νικήτας ενημερώνεται για την εικονική μεταβίβαση των μετοχών του Ορέστη στον Λευτέρη και προτείνει στην κόρη του ένα παράτολμο σχέδιο, ώστε να καθυστερήσουν την επιστροφή του άντρα της στην Ντέλκουμ.

Την πείθει λοιπόν να βάλει «φρένο» στην υπογραφή του διαζυγίου και να αφήσει να εννοηθεί στον Ορέστη πως θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Και αυτό μέχρι να βρουν έναν τρόπο να τον πετάξουν από την εταιρία. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται με τα αποτελέσματα του τεστ DΝΑ του Νίκου, που βγάζει στο φως ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved