Πότε κάνουν πρεμιέρα το «Αλ τσαντίρι», το X-Factor και το talk show της Στάη;
Media

Πότε κάνουν πρεμιέρα το «Αλ τσαντίρι», το X-Factor και το talk show της Στάη;

Με επτά νέες εκποµπές και σόου θα ενισχύσει το Open το πρόγραµµά του, µε στόχο να ανέβει σε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης. 

Η επένδυση στη µυθοπλασία υποχωρεί και η έµφαση στο εξής δίνεται σε ψυχαγωγικά προγράµµατα. Στα τέλη Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη Realnews και σταδιακά έως τα µέσα Μαρτίου, θα προστεθεί το «Aλ Τσαντίρι Νιουζ» µε τον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ διπλό «παρών» θα δίνει η Δέσποινα Βανδή, παρουσιάζοντας το «X Factor» αλλά και µια ταξιδιωτική εκποµπή.

Άλλο ένα πρόγραµµα που προορίζεται για την prime time είναι το µουσικό σόου που θα παρουσιάζει κάθε εβδοµάδα ο Νίκος Κοκλώνης στα πρότυπα της έκτακτης πρωτοχρονιάτικης εκποµπής και των κλασικών σόου της ελληνικής tv, µε µουσική και εκπλήξεις.

Στις επερχόµενες πρεµιέρες προσµετράται και το ριάλιτι «Revenge body» µε την Ιωάννα Λίλη, που αναλαµβάνει να «µεταµορφώσει» τους συµµετέχοντες µέσα από µια σειρά δοκιµασιών, αλλά και µια ταξιδιωτική εκποµπή µε τον πρώην survivor, Μάριο-Πρίαµο. Στο ενισχυµένο µείγµα ψυχαγωγίας θα υπάρξει και µία ενηµερωτική προσθήκη, το πολιτικό talk show µε την Έλλη Στάη για το οποίο αναζητείται τίτλος, καθώς ο «Ελλήσποντος» απορρίφθηκε ως συνυφασµένος µε παλαιότερες εποχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved