Παναγιώτης Πετράκης: «Με κυνηγάει ακόμα η εικόνα του Λουκά από τα Mυστικά της Εδέμ»
Media

Παναγιώτης Πετράκης: «Με κυνηγάει ακόμα η εικόνα του Λουκά από τα Mυστικά της Εδέμ»

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ», αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να απεμπλακεί από την εικόνα του Λουκά, ο Παναγιώτης Πετράκης

Σε συνέντευξή του ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος έχει μείνει στη μνήμη του κόσμου αλλά δεν τον ενοχλεί.

Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Λουκά;

«Οχι, και νομίζω ακόμα με κυνηγάει η εικόνα αυτή. Αν και μετά τα «Μυστικά» προσπάθησα λίγο εσκεμμένα στις θεατρικές μου δουλειές να κάνω εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα όπως τους «Δαίμονες» με την Αννα Βίσση, όπου υποδύθηκα έναν σχιζοφρενή σκηνοθέτη. Αλλά και στο «Πρισίλα» όπου έκανα μια ντραγκ κουίν. Ήθελα να τη σπάσω αυτή την εικόνα του καλού παιδιού ώστε να μη με περιορίσει και στις επιλογές μου».

Δηλαδή ο κόσμος όταν σας βλέπει στον δρόμο σας θυμίζει τον ρόλο του Λουκά;

«Εχει μείνει πολύ έντονα ο ρόλος αυτός στη μνήμη του κόσμου. Και συνήθως αυτό που μου λένε είναι ότι για μας θα είσαι πάντα ο Λουκάς από τα «Μυστικά της Εδέμ». Μια φράση που ακούω πάρα πολύ συχνά. Δεν με ενοχλεί γιατί αυτός ο χαρακτήρας στο δικό μου το μυαλό είναι σαν ένας φάρος. Και αν υπάρχει όντως ένας τέτοιος άνθρωπος ο οποίος είναι τόσο δοσμένος στα ιδανικά του, είναι τόσο ακριβοδίκαιος και έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για τους φίλους του και αυτούς που αγαπάει, με τιμά να με θυμούνται έτσι», σχολιάζει στο TV ΕΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved