Ασημακοπούλου: Η «Ιωάννα» από «Το Σόι σου» μιλά για τις αποτυχημένες εξωσωματικές της ηρωίδας της
Media

Ασημακοπούλου: Η «Ιωάννα» από «Το Σόι σου» μιλά για τις αποτυχημένες εξωσωματικές της ηρωίδας της

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου υποδύεται την Αντωνία στη σειρά του Alpha, «το σόι σου», και αναφέρεται στις αποτυγχημένες εξωσωματικές και πώς τις βιώνει η ηρωίδα της.

Ακόμη, κάνει λόγο για την υιοθεσία και εκφράζει την προσωπική της γνώμη.

Η Αντωνία πώς βιώνει την αποτυχία με τις δύο εξωσωματικές;

«Έχει μεγάλη επίπτωση στην ψυχολογία της. Προσπαθεί και κάθε φορά αποτυγχάνει. Είναι κάτι που της έχει κοστίσει πολύ και γι' αυτόν το λόγο έχει κλειστεί στον εαυτό της. Δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να το συζητήσει σχεδόν με κανένα, διότι, κάθε φορά που το λέει, ξαναβιώνει όλο τον πόνο από την αρχή».

Έχει τη στήριξη του Κωνσταντίνου;

«Ο Κωνσταντίνος είναι συνοδοιπόρος της και στα καλά και στα άσχημα. Τη στηρίζει σε όλη τη διαδικασία. Το περνούν μαζί κι αυτό τους ενώνει ακόμα πιο πολύ».

Η υπόλοιπη οικογένεια τη στηρίζει;

«Η Αντωνία δεν ήθελε αρχικά να το μοιραστεί με κανέναν, εκτός από τον Κωνσταντίνο και τη Λυδία. Όταν όμως αποκαλύφθηκε, συνειδητοποίησε ότι έχει τη στήριξη και την αγάπη όλης της οικογένειας».

Η υιοθεσία δεν είναι λύση;

«Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα για να την κάνω υποθετικά για τον εαυτό μου. Πιστεύω πως αν τα πράγματα έρχονταν έτσι στη ζωή μου, θα ήταν ένα ενδεχόμενο που θα το κοιτούσα σοβαρά μαζί με το σύντροφο μου, διότι είναι μια απόφαση ζωής. Φυσικά και είναι λύση για όλα τα ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν. Βέβαια, δεν παύει να είναι πολύ δύσκολη απόφαση και ως προς την υλοποίηση της και ως προς τη διαχείριση της», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved