Χρήστος Ζαχαριάδης: «Με τον πατέρα μου πάντα θα είμαστε στα μαχαίρια»
Media

Χρήστος Ζαχαριάδης: «Με τον πατέρα μου πάντα θα είμαστε στα μαχαίρια»

Ο Χρήστος Ζαχαριάδης συμμετέχει στην Επιστροφή και μιλάει για τον ρόλο του και τις εξελίξεις της σειράς.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της σχέσης του με τον τηλεοπτικό πατέρα του, ο Χρήστος αναφέρει: «Προς το παρόν, δεν έχουμε καλές στιγμές. Και μελλοντικά, αν θυμάμαι καλά, δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάτι πιο ανθρώπινο. Πάντα θα είμαστε στα μαχαίρια» είπε στην espresso και συνέχισε για τις εξελίξεις στην «Επιστροφή».

«Ο Στάθης δεν θα ερωτευτεί. Όλοι ερωτεύονται εκτός από τον Στάθη. Έχει γρήγορες εναλλαγές και πολλές ανατροπές, που θα δείτε στη συνέχεια, θέλω να ηώ ότι και οι τρεις σκηνοθέτες αλλά και τα δυο συνεργεία -που είναι περίπου 45 άτομα- είναι όλοι καταπληκτικοί, και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στο καστ, γιατί με όλους έχουμε τρομερή επικοινωνία. Το κλίμα είναι καλό και δεν το λέω, έτσι για να το πω! Αν δείτε τι ανεβάζουν στα social media, θα καταλάβετε πόσο καλά περνάμε».

Ο Χρήστος Ζαχαριάδης, εκτός από τη σειρά του ΑΝΤ1, παίζει και στο ανακαινισμένο θέατρο Βεάκη, στην επιτυχημένη παράσταση «Λωξάντρα», σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη, με έναν ζηλευτό θίασο που κερδίζει το θεατρόφιλο κοινό. Το έργο θα παίζεται ως την Κυριακή των Βαΐων στην Αθήνα και το καλοκαίρι, όπως μας ενημερώνει ο ηθοποιός, θα πάει περιοδεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved