Αγγελική Νικολούλη: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Αγγελική Νικολούλη: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Η Αγγελική Νικολούλη έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου του Μάριου Παπαγεωργίου

Μια υπόθεση που έφερε στο φως και συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας και περιέγραψε πως κατάφερε να λύσει το κουβάρι αυτής της τόσο μυστήριας υπόθεσης.

«Τρεις μήνες μετά την εξαφάνιση ήρθε και με βρήκε η οικογένεια του Μάριου. Οι συγγενείς του παιδιού είχαν πειστεί πως ο άτυχος νέος δεν είχε στήσει μόνος του την απαγωγή του για να πάρει τα λεφτά της μητέρας του, όπως υποστήριζε ο βασικός κατηγορούμενος» είπε στην κατάθεσή της η Αγγελική Νικολούλη, όπου περιέγραψε ποια ήταν η αντίδραση του 73χρονου «εγκεφάλου» του εγκλήματος όταν επικοινώνησε μαζί του στις Φυλακές Ιωαννίνων, λίγο μετά τη σύλληψη του.

«Εσύ φταις για όλα» ήταν η πρώτη του κουβέντα, όπως είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ». «Ως δημοσιογράφος και ως μητέρα τον ρώτησα αν ο Μάριος ζει, αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ενώ στην αρχή αναφερόταν στον Μάριο, έλεγε «ο γιος μου» και όταν μίλαγε για την κυρία Βαρβάρα έλεγε «η αδελφή μου» στη συνέχεια τη χαρακτήρισε … γύναιο».

Σύμφωνα με την espresso, όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, όταν δημοσιοποιήθηκε με εισαγγελική διάταξη η φωτογραφία του βασικού κατηγορούμενου, άρχισαν να φτάνουν νέες πληροφορίες στην εκπομπή. «Μάρτυρες τον περιέγραφαν ως έναν παθολογικό ψεύτη, που έταζε μεταθέσεις και άδειες ΠΡΟ-ΠΟ με το αζημίωτο. Σύμφωνα με μια καταγγελία, φέρετε ότι ‘’είχε πουλήσει έρωτα’’ σε μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία του χάρισε ένα διαμέρισμα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το διαμέρισμα αυτό στη συνέχεια το έγραψε στο γιο του» είπε στο δικαστήριο η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές όταν ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος ανακάλυψε ίχνη αίμα στο αυτοκίνητο του Μάριου. «Όπως πάντα, συνέχισα την έρευνα και αναρωτήθηκα αν υπήρχαν νέες μέθοδοι που θα μπορούσαν να μας δείξουν κάτι επιπλέον. Επικοινώνησα με τον κ. Φιτσιάλο και τον ρώτησαν αν όλα αυτά που βλέπουμε σε αστυνομικές σειρές για σπρέι που αποκαλύπτουν πλυμένο αίμα συμβαίνουν και στ’ αλήθεια. Μου απάντησε θετικά. Αυτό που έζησα εκείνη τη μέρα ήταν κάτι το φοβερό. Ο κ. Φιτσιάλος και η συνεργάτις του φόρεσαν τις στολές τους και μας ζήτησαν να σβήσουμε τα φώτα. Δεν ακουγόταν ανάσα, Μόνο οι ψεκασμοί. Όταν άρχισαν να φωσφορίζουν συγκεκριμένα ματωμένα σημεία, αυτά που βλέπαμε στις ταινίες έπαιρναν σάρκα και οστά μπροστά μας. Αναρωτήθηκα αν είχε χρησιμοποιηθεί ο πυροσβεστήρας που υπήρχε στο πορτμπαγκάζ και ο κ. Φιτσιάλος ψέκασε με το ειδικό σπρέι κι εκεί. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό».

Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως άρχισε να δέχεται απειλές μετά την προβολή της εκπομπής. «Το κανάλι το οποίο εργάζομαι ενημέρωσε τις Αρχές και εγώ υπέβαλα μήνυση κατ’ αγνώστων. Ακολούθησε προκαταρκτική εξέταση και ο εισαγγελέας προσωποποίησε τη μήνυση εναντίον του βασικού κατηγορούμενου. Όρισε αμέσως δικάσιμο, αλλά όταν αυτή προγραμματίστηκε, είχε παρέλθει ο χρόνος για το αδίκημα της απειλής και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο»

GALLERY