Έλα στη θέση μου: Ένα τεστ εγκυμοσύνης φέρνει τα πάνω – κάτω
Media

Έλα στη θέση μου: Ένα τεστ εγκυμοσύνης φέρνει τα πάνω – κάτω

Ένα τεστ εγκυμοσύνης φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Αχιλλέα, σύμφωνα με όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς του Αlpha «Έλα στη θέση μου».

Στο μεταξύ, όσο προσπαθεί να ανακαλύψει αν η Ρένατα κυοφορεί το παιδί του, η Φαίη πηγαίνει στο Σαρακήνικο και παίρνει το μωρό της από τα χέρια του Λουκά, ενώ διεκδικεί και την επιμέλεια του.

Διανύει μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής του, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε να χάνει τη θέση του στην εταιρεία των Σοφοκλέους, ενώ ταυτόχρονα η σχέση του με τη γυναίκα της ζωής του καταστράφηκε οριστικά... Ωστόσο, η ζωή επιφυλάσσει στον Αχιλλέα νέες εκπλήξεις και μάλιστα αυτή τη φορά ευχάριστες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Μytv», στα προσεχή επεισόδια της κωμικής σειράς, ο νεαρός έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να γίνει για πρώτη φορά πατέρας και θέλει να ανακαλύψει όλη την αλήθεια. Εφόσον κατάφερε να μπει ξανά στη SofoExpress ως διαχειριστής των μετοχών της ξαδέλφης του, της Σύλβιας, κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη θέση του στην εταιρεία. Έτσι, εγκαθίσταται στο παλιό γραφείο της Ρενάτας, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο που έχει σχέση με τα δρομολόγια των Αράβων.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται, λοιπόν, να κάνει είναι να προειδοποιήσει την πρώην σύντροφο του. Στο μεταξύ, όμως, ανακαλύπτει κάτι μέσα στην εταιρεία που τον βάζει σε σκέψεις... Και αυτό δεν είναι άλλο από ένα τεστ εγκυμοσύνης! Αγωνιώντας να μάθει αν αυτό ανήκει στη Ρενάτα, ζητάει τη βοήθεια του Ζαχαρία και μαζί προσπαθούν να δουν τι συμβαίνει. Ύστερα από υπεράνθρωπη προσπάθεια, τελικά ο Αχιλλέας μαθαίνει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Ρενάτας.

H Φαίη διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού της
Έχοντας στόχο να κρατήσει ξανά στα χέρια της το παιδί της και γνωρίζοντας ότι η μικρή βρίσκεται στο Σαρακήνικο μαζί με τον πατέρα της Μίκας, τον Λουκά, η Φαίη καταφθάνει στην περιοχή και αρπάζει το κοριτσάκι μέσα από τα χέρια του παππού του. Όταν η Μίκα μαθαίνει τα νέα, τρελαίνεται από την αγωνία της και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ παράλληλα ανησυχεί και για τον πατέρα της. Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης αποφασίζει να αναλάβει δράση και να χειριστεί με δραστικό τρόπο τα ζητήματα που τον απασχολούν, ενώ η Αιμιλία αναλαμβάνει να πάρει πίσω το μωρό.

Τελικά, τα καταφέρνει και η μικρή γυρίζει στο σπίτι της Μίκας σώα και αβλαβής. Ωστόσο, η Φαίη δεν σκοπεύει να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Συνεχίζει τον πόλεμο με τη Μίκα και αυτή τη φορά αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού της. Την ίδια στιγμή, καταστρώνει ένα νέο σχέδιο και λίγο αργότερα η αντίζηλός της αντικρίζει ένα σοκαριστικό θέαμα: το δαιμόνιο μοντέλο να φιλάει τον σύζυγο της.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved