Media

Απίστευτο! Ο Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος στη Σκορδά και πήγε στη Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

O Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά, όμως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη! Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» ήταν ο Κώστας Κόκλας και οι δύο άντρες μίλησαν μεταξύ άλλων και για την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στο σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» στον ΑΝΤ1.
Μάλιστα, ο Νίκος θυμήθηκε όταν ο Κώστας Κόκλας είχε μπερδευτεί και αντί να πάει στην εκπομπή της Σκορδά στην οποία ήταν καλεσμένος για να μιλήσει για τη σειρά του ΑΝΤ1, πήγε στην Ελένη Μενεγάκη!

Ο Νίκος είπε αρχικά: «Λοιπόν θέλω να πω την ιστορία δεν την είπα» και πρόσθεσε: «Ήμασταν στα χωρισμένα παλικάρια και του λένε από την παραγωγή : “Κώστα θα είσαι καλεσμένος στο Πρωινό στη Φαίη” στον Ant1 ήμασταν θέλω να τα καταλαβαίνουμε αυτά. Θα πας στο Πρωινό στη Φαίη. Πολύ ωραία. Είχαμε γύρισμα, φεύγει ο Κώστας, μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Φαίη : “Παιδιά δεν έχει έρθει ο Κόκλας”. Λέμε εμείς όχι ρε συ αποκλείεται αφού θα ερχόταν, δίπλα τα πλατό εντωμεταξύ. Παίρνουμε τηλέφωνο τον Κώστα : “Κώστα που είσαι;” “Έλα ρε συ στην Ελένη τι ώρα βγαίνω;”»
Και ο Κώστας Κόκλας δικαιολόγησε το μπέρδεμά του λέγοντας: «Είχα συνδυάσει το πρωινό με την Ελένη Μενεγάκη… Τι να κάνω; Δείχνω την ηλικία μου (γέλια)…»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved