Elif: Ο Ερκούτ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι έγκυος
Media

Elif: Ο Ερκούτ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι έγκυος

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της αλλά ακόμα έχει υψηλό πυρετό και την πηγαίνουν στο νοσοκομείο.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρει και ο Ερκούτ τη Ζεϊνέπ. Η Ελίφ και η Ζεϊνέπ βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο αναμονής και η μικρή έχει κάποιες αναμνήσεις από τη Ζεϊνέπ, η οποία όμως είναι λιπόθυμη. Ο Ερκούτ μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ είναι έγκυος. Όταν η κοπέλα συνέρχεται και βλέπει τον Ερκούτ, σηκώνεται από το κρεββάτι θυμωμένη για να φύγει. Δεν βλέπει όμως την Ελίφ γιατί ανάμεσα τους είνα ιτραβηγμένη η κουρτίνα. Η Ζεϊνέπ φεύγοντας ακούει τον Μουχσίν να λέει πως δεν έχει χρήματα για το νοσοκομείο και πληρώνει εκείνη τα έξοδα. Η Αρζού δεν επιτρέπει στον Σερντάρ να δει την Τουγτσέ. Όταν βλέπει την Κιράζ να μπαίνει στην κουζίνα, την πλησιάζει και προσπαθεί να μάθει αν έχει ακούσει κάτι από τη συνομιλία της με τον Σερντάρ. Η Κιράζ λέει στον Σαντίκ τι άκουσε και θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την Αλιγιέ.

Ο Σαντίκ όμως της λέει πως αν συμβεί αυτό, η Αρζού θα τους κάνει να το πληρώσουν πολύ ακριβά και έτσι την εμποδίσει. Η κατάσταση του Νετζντέτ βελτιώνεται. Ο Βεϊσέλ πουλάει το σπίτι. Όταν πηγαίνει να δώσει στον Νετζντέτ τα λεφτά, που του χρωστάει, συναντάει την Γκόντζα. Καθώς μιλάνε για τον πυροβολισμό του Νετζντέτ, η Γκόντζα λέει στον Βεϊσέλ πως δεν είπε ότι ο Σελίμ το έκανε. Εκείνη τη στιγμή, φτάνει η Αρζού και ακούει τη συζήτησή τους. Ο Μουράτ χαίρεται πως επιτέλους οι άντρες του Νετζντέτ τον άφησαν και ο Βεϊσέλ ανακουφίζεται. Ο Μουράτ ρωτάει τον Βεϊσέλ πως βρήκε τόσα χρήματα και ο Βεϊσέλ του λέει όλη την αλήθεια. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως ξέρει ότι δεν παρέδωσε στην αστυνομία τον Σελίμ. Εκείνη το αρνείται αλλά δεν πείθει την Αρζού.

Η Αρζού της λέει πως θα πει στον πατέρα της την αλήθεια και σύντομα θα την ξεφορτωθεί. Πριν φύγει από το σπίτι του Νετζντέτ, η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο του Ερκούτ για να μιλήσουν. Εκείνος λείπει αλλά η Αρζού βλέπει το σάλι της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν μαζί με τον δικηγόρο του επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Αλιγιέ θέλει και εκείνη να δει τον γιο της αλλά ο Κενάν καταφέρνει να την πείσει να μείνει σπίτι εξαιτίας της ταλαιπωρημένης υγείας της. Ο δικηγόρος λέει στον Κενάν πως τα πράγματα είναι άσχημα για τον Σελίμ. Η Μελαχάτ είναι ακόμα στο κρεββάτι και η συμπεριφορά της Νουρτέν, που τη φροντίζει, δεν της αρέσει καθόλου. Η Φεριντέ την επισκέπτεται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved