Elif: Η Ελίφ περιφέρεται άρρωστη στους δρόμους
Media

Elif: Η Ελίφ περιφέρεται άρρωστη στους δρόμους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού παίρνει μαζί της το σάλι της Ζεϊνέπ από το δωμάτιο του Ερκούτ.

Η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να σκοτώσει τον Σερντάρ αλλά εκείνος τη διώχνει και της λέει πως δεν είναι εκτελεστής. Η Γκόντζα πανικοβάλλεται επειδή η Αρζού ξέρει ότι δεν παρέδωσε στις Αρχές τον Σελίμ. Αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Καθώς φεύγει, η Αρζού τη βλέπει και την απειλεί με όπλο λέγοντας της πως δεν μπορεί να το σκάσει.

Αναγκάζει την Γκόντζα να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Αρζού παίρνει τα χαρτιά και ζητάει από τον Ερκούτ να προσέχει την Γκόντζα και εκείνη για αντάλλαγμα θα του φέρει κοντά του τη Ζεϊνέπ, εκμεταλλευόμενη την απουσία του Σελίμ. Η Κιράζ είναι έτοιμη να πει στην Αλιγιέ ότι η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ αλλά εκείνη τη στιγμή τηλεφωνεί ο Σελίμ από τη φυλακή. Η Αλιγιέ είναι πολύ λυπημένη για τον Σελίμ και η Κιράζ δεν βρίσκει το κουράγιο να της πει την αλήθεια για την Τουγτσέ. Η Νουρτέν έχει βαρεθεί τη Μελαχάτ και θέλει να παραιτηθεί αλλά η Φεριντέ κατορθώνει να την πείσει να μείνει. Ο Μουχσίν επιστρέφει με την Ελίφ στο σπίτι από το νοσοκομείο. Τους έχουν κόψει το ηλεκτρικό επειδή δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό. Η Νουρτέν γίνεται έξαλλη και διώχνει την Ελίφ και τον Μουχσίν.

Στη συνέχεια όμως βλέπει μια αγγελία στην εφημερίδα σχετικά με την Ελίφ και την αμοιβή που δίνεται για την ανεύρεσή της. Αμέσως βγαίνει στους δρόμους για να αναζητήσει την Ελίφ και τον Μουχσίν. Ο Μουχσίν λέει στην Ελίφ πως είναι αναγκασμένος να την αφήσει σε ένα ορφανοτροφείο. Η Ελίφ του λέει πως διψάει και μόλις ο Μουχσίν απομακρύνεται για να της φέρει νερό, η μικρή το σκάει. Η Νουρτέν βρίσκει τον Μουχσίν και μαθαίνει πως η Ελίφ το έσκασε. Δεν του λέει όμως τίποτα για την ανταμοιβή. Αρχίζουν να ψάχνουν μαζί την Ελίφ.Η Ελίφ περιφέρεται άρρωστη στους δρόμους. Ο Μουράτ πηγαίνει να δει τη Φεριντέ και απολογείται επειδή την παραμέλησε. Η Μελέκ ψάχνει παντού την Ελίφ κρατώντας στα χέρια το κασκόλ, που της έπλεξε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved