Οι πιο δημοφιλείς παιδικές σειρές με τα πιο θετικά μηνύματα
Media

Οι πιο δημοφιλείς παιδικές σειρές με τα πιο θετικά μηνύματα

Για κάθε γονιό εν έτει 2019 το περιεχόμενο που παρακολουθούν τα παιδιά στη μικρή οθόνη -ή τις «έξυπνες» συσκευές που είναι διαθέσιμες στο σπίτι- είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση. Πόση ώρα πρέπει να επιτρέπω στο παιδί μου να βλέπει τηλεόραση; Ποιο είναι, άραγε, το περιεχόμενο που αρμόζει στην ηλικία του; Υπάρχουν, τελικά, σειρές που μπορούν να δώσουν στα παιδιά σήμερα θετικά μηνύματα και να συμβάλλουν ευεργετικά στην ανάπτυξή τους; Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς παιδικές σειρές στον κόσμο και πού μπορώ να τις βρω;

Τα παραπάνω ήταν μερικά μόνο από τα ερωτήματα που «τριγυρνούσαν» στο μυαλό μου το τελευταίο διάστημα, και συγκεκριμένα, από τότε που τα παιδία μου άρχισαν να αντιλαμβάνονται -και να επεξεργάζονται- καλύτερα τα ερεθίσματα που λάμβαναν από το περιβάλλον τους και φυσικά ξεκίνησαν να μου ζητούν το tablet για να δουν -όπως όλα τα παιδάκια σήμερα- τα παιδικά τους.

Οι σωστοί ήρωες και τα κατάλληλα μηνύματα

Το τι θα τους επέτρεπα να παρακολουθήσουν και το πώς ήταν σίγουρα ένα θέμα που με απασχολούσε. Διότι επιθυμούσα να βρω την πλέον σύγχρονη υπηρεσία παρακολούθησης παιδικών σειρών. Την ίδια ώρα, όμως, ήθελα να λάβω υπόψη μου τις προτιμήσεις τους και παράλληλα, να μπορούσα να ανακαλύψω τις σειρές εκείνες οι οποίες όχι μόνο ήταν δημοφιλείς σε παγκόσμιο επίπεδο την περίοδο που διανύαμε, αλλά περνούσαν στα παιδιά θετικά μηνύματα.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι ενθουσιάστηκα μόλις έμαθα ότι δύο από τις ηρωίδες που λάτρεψα κατά τη διάρκεια της δικής μου παιδικής ηλικίας, επέστρεψαν ανανεωμένες για να συντροφεύσουν και τα δικά μου παιδιά χάρη στο Vodafone TV, που μας προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικών ταινιών και σειρών! Περιλαμβάνει περισσότερες από 400 ώρες και 800 επεισόδια παιδικής ψυχαγωγίας οπότε σίγουρα «κέντρισε» το ενδιαφέρον μου. Ο λόγος για τη Μάγια τη Μέλισσα και τη Χάιντι, το γλυκύτατο κορίτσι των Άλπεων, δύο σειρές οι οποίες περιλαμβάνονται τώρα στις πλέον δημοφιλείς παιδικές σειρές στον κόσμο -και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος το γιατί!

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved