Elif: Η Νουρτέν μαζί με την αδελφή της Σεχέρ συνεχίζουν να ψάχνουν την Ελίφ
Media

Elif: Η Νουρτέν μαζί με την αδελφή της Σεχέρ συνεχίζουν να ψάχνουν την Ελίφ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού βλέπει την Κιράζ και τον Σαντίκ να ζητούν να μιλήσουν στην Αλιγιέ και όταν εκείνη φεύγει πριν τους ακούσει, τους προσφέρει χρήματα για να φύγουν από το κτήμα, απειλώντας τους ταυτόχρονα πως αν δεν δεχθούν οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές.

Η Κιράζ και ο Σαντίκ θυμώνουν με αυτό και αρνούνται την προσφορά. Αποφασίζουν να επιστρέψουν στο χωριό τους αφού θεωρούν πως δεν μπορούν να τα βάλουν με την Αρζού. Η Τουγτσέ λυπάται, που βλέπει την Κιράζ και τον Σαντίκ να φεύγουν. Η Αρζού είναι όμως χαρούμενη γιατί ξεφορτώνεται σιγά – σιγά, όσους της δημιουργούν προβλήματα. Ο επόμενος στόχος της είναι να χωρίσει τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Για να τον πετύχει, επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή και του λέει πως βρήκε το σάλι της γυναίκας του στο δωμάτιο του Ερκούτ. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος. Η Νουρτέν μαζί με την αδελφή της Σεχέρ συνεχίζουν να ψάχνουν την Ελίφ χωρίς να ξέρουν πως ο Μουχσίν την έχει ήδη βρει.

Όταν τις ενημερώνει σχετικά και οι δυο τρελαίνονται από τη χαρά τους. Ο Μουχσίν φροντίζει την Ελίφ αλλά δεν ξέρει πως η αλλαγή στη συμπεριφορά της Νουρτέν απέναντι στην Ελίφ οφείλεται στα χρήματα της ανταμοιβής. Η Νουρτέν απομακρύνει τον Μουχσίν από το σπίτι με μια δικαιολογία και πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα. Στη διαδρομή η Ελίφ έχει κάποιες αναμνήσεις. Η Νουρτέν ενθουσιάζεται όταν βλέπει τον πλούτο της οικογένειας. Ο Μουχσίν ανησυχεί όταν επιστρέφει σπίτι και δεν βρίσκει την Ελίφ και την Νουρτέν αλλά η Σεχέρ του λέει πως πήγαν μια βόλτα. Η Ζεϊνέπ νιώθει λύπη όταν βλέπει ξαφνικά την Αλιγιέ και τον Κενάν. Η Τουλάι της λέει πως η οικογένειά της την αγαπάει και πως πρέπει να είναι μαζί τους. Η Αλιγιέ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να επιστρέψει στο κτήμα.

Ο Μουράτ πηγαίνει τη Μελέκ στο εστιατόριο για να αλλάξει διάθεση. Η Φεριντέ λυπάται πολύ, που τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Γκόντζα και ο Ερκούτ περιμένουν στο νοσοκομείο να συνέλθει ο Νετζντέτ. Η Γκόντζα είναι λυπημένη και νιώθει μεγάλη αγάπη για τον άντρα της. Φοβάται όμως τι θα συμβεί όταν αποκτήσει τις αισθήσεις του. Επίσης λέει στον Ερκούτ πως δεν είναι δυνατό να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ και πως έκανε μεγάλο λάθος να εμπιστευθεί την Αρζού και θα το μετανιώσει αργότερα. Ο Ερκούτ νιώθει μπερδεμένος και τελικά αφήνει την Γκόντζα να φύγει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved