Media

Χαμός στο Πρωινό! Η Φαίη Σκορδά άσκησε «βέτο» για το Masterchef

Gossip-tv Team

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με το απόσπασμα από το MasterChef! Ζήτησε στον αέρα του Πρωινού να σταματήσει το βίντεο! Τι συνέβη;

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο πρωινό υπήρχαν τα «γαλλικά» και οι απειλές της Άλκηστης από το ριάλιτι μαγειρικής, που την έκαναν έξω φρενών!

Η Φαίη είπε: «Και την προηγούμενη φορά ζήτησα κάτι και τώρα απευθύνομαι στη δική μας ομάδα. Μία φορά να ακούσω “θα σε δείρω, θα σε σπάσω στο ξύλο, θα σε σκοτώσω”… Ε φτάνει! Δεν θα το βάζουμε να το βλέπουμε πάλι. Δεν είναι ωραίο»!
Και η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και είπε:«Εγώ το είδα το επεισόδιο και ορκίστηκα να μην το ξαναδώ. Το Masterchef δεν είναι το Masterchef όπως το αγαπήσαμε… Οι κριτές εξαιρούνται. Είναι θλιβερό, κακό τηλεοπτικό προϊόν».
Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Να το αναπαράξουμε, αλλά μη βάλουμε το “θα σε σκοτώσω”… Ας της πει κάποιος να μην το λέει… Το θεωρώ πολύ γραφικό να κρίνω ένα τηλεοπτικό προϊόν. Λέω, στη δικιά μας εκπομπή δεν θέλω να αναπαράγεται αυτή η ατάκα. Δεν θέλω στην εκπομπή να παίζουμε το θα σε δείρω, θα σε κάνω θα σε ράνω».

Δείτε το βίντεο με το «βέτο» που άσκησε η Σκορδά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved