Το Τατουάζ: Μεγάλες ανατροπές! Η εγκυμοσύνη και το τρακάρισμα που θα σοκάρει!
Media

Το Τατουάζ: Μεγάλες ανατροπές! Η εγκυμοσύνη και το τρακάρισμα που θα σοκάρει!

Μεγάλες ανατροπές περιμένουμε στα προσεχή επεισόδια του «Tατουάζ» στον Alpha.

Η αγάπη του Αλέξανδρου και της Άννας δοκιμάζεται σκληρά αυτή τη φορά. Η κοπέλα διαπιστώνει πως ίσως είναι έγκυος, αλλά η αντίδραση της φέρνει τη ρήξη στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Παράλληλα, η Όλγα, παρά τη βοήθεια που της προσφέρει ο Στέφανος για να σταματήσει να πίνει, δεν τα καταφέρνει και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια.H Άννα από ένστικτο συνεχίζει να ανησυχεί για την Αμαλία, αλλά όλοι της κρύβουν την αλήθεια.

Παράλληλα, ένα αναπάντεχο νέο έρχεται να ταράξει τον γάμο της με τον Αλέξανδρο. Η κοπέλα πιστεύει πως είναι έγκυος, αλλά εκείνη έχει διαφορετική αντίδραση από τον Αλέξανδρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι. Όσο οι ώρες περνούν, η Άννα με τον Αλέξανδρο συνεχίζουν να τσακώνονται για το θέμα της εγκυμοσύνης και στο τραπέζι πέφτει ακόμα και το ενδεχόμενο της διακοπής της κύησης, γεγονός που τον εξοργίζει καθώς εκείνος θέλει πολύ ένα παιδί από την Άννα!

Την ίδια ώρα, στο Λονδίνο, η Αμαλία ξυπνάει σε ένα ξενοδοχείο χωρίς καμία ανάμνηση, δίπλα σε έναν άγνωστο άντρα. Σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ξύπνησε δίπλα σε έναν άντρα, χωρίς να θυμάται τίποτε, αποφασίζει να προχωρήσει στη θεραπεία του τεχνητού κώματος, έχοντας πάντα δίπλα της τον Θεοχάρη και τη Βέρα, ενώ ο Σέκερης και η Άννα δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα. Στην Αίγινα, η Αννα έχει τη δική της αγωνία καθώς πιστεύει ότι είναι έγκυος και ο Αλέξανδρος δεν σταματά να την πιέζει με νεύρα και συνεχείς καβγάδες.

Η Ελένη μαθαίνει το νέο και μιλάει στην οικογένεια της για την πιθανή εγκυμοσύνη της κοπέλας, ενώ τους αποκαλύπτει πως η Αννα δεν είναι σίγουρη πως θέλει να κρατήσει αυτό το παιδί. Ο Παύλος γίνεται θηρίο και τη στριμώχνει άσχημα με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν έναν έντονο καβγά. Η εγκυμοσύνη, όμως, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα όταν ο Θεοχάρης ειδοποιεί την Άννα για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας. Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ο Αλέξανδρος παραμερίζει τις διαφορές τους και φεύγει μαζί της για το Λονδίνο.

Η Άννα αντικρίζει την Αμαλία σε κώμα και παθαίνει σοκ, ενώ πείθεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Το αποτέλεσμα, όμως, οδηγεί το ζευγάρι σε ολική ρήξη. Η πιθανότητα κάποιας γυναικολογικής επιπλοκής της Άννας τρομάζει τον Αλέξανδρο πολύ και αμέσως γίνεται προστατευτικός μαζί της. Ωστόσο, όλοι είναι στραμμένοι στην εξέλιξη της υγείας της Αμαλίας, ενώ και ο Σέκερης, ο οποίος μαθαίνει τι έχει συμβεί, ταξιδεύει εσπευσμένα στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό της.

Η Όλγα συνεχίζει να πίνει κρυφά από τον Στέφανο, παίζοντας έτσι κορόνα να γράμματα τη σχέση τους. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύβει πως συνεχίζει να είναι εθισμένη, αλλά καθημερινά η συμπεριφορά της κινεί υποψίες. Μάλιστα, η Λήδα αποκαλύπτει στον Στέφανο το «μυστικό» της Ολγας, γεγονός που τον φτάνει στα όρια του.

Ο άντρας τότε για πρώτη φορά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να χωρίσει. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, ο Στέφανος σε μια προσπάθεια του να τη συνετίσει στο θέμα του αλκοόλ, αλλάμε πιο σκληρό τρόπο αυτή τη φορά, την εγκαταλείπει. Ούτε αυτό, όμως, είναι αρκετό για να την πείσει να σταματήσει να πίνει.

Έτσι ακόμη μία φορά οδηγεί μεθυσμένη, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τρακάρει. Το σοκ είναι μεγάλο τόσο για την ίδια όσο και για όσους μαθαίνουν το περιστατικό. Ωστόσο, ο εθισμός της φαίνεται πια να την έχει κυριεύσει και τις επόμενες μέρες και ενώ συνέρχεται από το τροχαίο πίνει ξανά και μες στο μεθύσι της κάνει κάτι ασυγχώρητο για μια ακόμη φορά.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved