Παύλος Ορκόπουλος: «Έπαιξα σε πολύ καλές σειρές και νιώθω γεμάτος»
Media

Παύλος Ορκόπουλος: «Έπαιξα σε πολύ καλές σειρές και νιώθω γεμάτος»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης. Ο τηλεοπτικός Μενέλαος μιλάει για την κωμική σειρά του Alpha «Tο σόι σου» και για τη συνεργασία με τους πρωταγωνιστές.

Τι κρατάτε από αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία; «Κρατώ το ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Επίσης, την αποδοχή του κόσμου, που είναι και το ζητούμενο. Είναι εξαιρετικά όμορφο αυτό που συμβαίνει»

Από το 1982 έχετε πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σειρές και έχε τε αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους σας. Αισθάνεστε δικαιωμένος με τις επιλογές σας;
«Κάνοντας έναν απολογισμό, νομίζω ότι έπραξα καλώς. Έπαιξα σε πολύ καλές σειρές και νιώθω γεμάτος».

Τι είναι για σας η τηλεόραση;
«Είναι ένα μέσον μέσω του οποίου έρχομαι συνεχώς σε επαφή και προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Αισθάνομαι ότι έχω κάποιες ευθύνες, γιατί ο τελικός αποδέκτης των πράξεων μου μέσα από την τηλεόραση είναι ο κόσμος. Δυστυχώς, η τηλεόραση παράγει και πράγματα οποία δεν εγκρίνω καθόλου. Πρέπει, λοιπόν, να είμαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές μου»

Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάποια από τις επιλογές σας; «Ευτυχώς όχι. Σέ αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι έχω πει πάρα πολλά «όχι», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved