Media

YFSF: Με τεράστιο άγχος στη σκηνή η Κατερίνα Στικούδη ως Μαρία Φαραντούρη (photos)

Πραγματικός χαμαιλέοντας αποδεικνύεται η Κατερίνα Στικούδη στο YFSF

Το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδίστρια, τους έχει αφήσει όλους άφωνους με τις μεταμφιέσεις που κάνει φέτος στο YFSF5. Και σίγουρα έχει κλείσει πολλά στόματα. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Εκτός του ότι έχει όντως αγαπήσει πολύ το παιχνίδι και πορωθεί με όλους τους ρόλους που καλείται κάθε φορά να μιμηθεί, είναι από τους παίκτες που πραγματικά δουλεύει πολύ σκληρά για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι τελειομανής, ψάχνει ακόμα και τις λεπτομέρειες και αυτό την δικαιώνει απόλυτα σε κάθε της εμφάνιση στο πετυχημένο τηλεοπτικό show με κορυφαία τη μίμηση της Δήμητρας Γαλάνη που τότε της έδωσε και την πρώτη θέση.

Σήμερα για την δική της εμφάνιση ως Μαρία Φαραντούρη το πλατό έγινε η σκηνή του Ηρωδείου σε ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό σκηνικό. Και η Κατερίνα μια άλλη, στην κυριολεξία. Με καστανά μάτια - που πολύ της άρεσαν γιατί τα βρήκε πολύ "ζεστά"- πρόσθετα μέρη στο σώμα της, γυαλιά και ένα ριχτό ρούχο. Κι έκανε μια πραγματικά καλή εμφάνιση σε μια από τις θρυλικές εμφανίσης της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας, με το επαναστατικό τραγούδι '"Bella Ciao". Κι ας είχε τεράστιο άγχος για αυτήν της την εμφάνιση.

Και ναι, φωνητικά, δεν της βγήκε, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο αυτό που της έτυχε και τουλάχιστον πέτυχε απόλυτα την κίνηση και το look and feel της Μαρίας Φαραντούρη. Μπράβο της γι' αυτό.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved