Elif: Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη
Media

Elif: Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ συνεχίζει να μη μιλάει και να κοιτάει έξω από το παράθυρο περιμένοντας να έρθει η Ελίφ.

Η Μελαχάτ συμπαθεί την Ελίφ. Η Νουρτέν της λέει πως η Ελίφ είναι κόρη της αδελφής της. Η Μελαχάτ στενοχωριέται επειδή η Ελίφ δεν έχει παλτό και δίνει χρήματα στη Νουρτέν για να της αγοράσει. Ο Βεϊσέλ δουλεύει στο εστιατόριο της Μελέκ και αυτό ευχαριστεί πολύ τον Μουράτ αλλά και τη Φεριντέ. Ενώ ο Βεϊσέλ φροντίζει το εστιατόριο, ο Μουράτ και η Φεριντέ πηγαίνουν φαγητό στη Μελαχάτ. Παρά το καλό κλίμα, ο Μουράτ δεν αισθάνεται άνετα με τον Βεϊσέλ να δουλεύει στο εστιατόριο καθώς φοβάται πως ο πατέρας του πάλι κάτι σκαρώνει. Όταν ο Βεϊσέλ επιστρέφει στο σπίτι με φαγητό από το εστιατόριο, η Τουλάι τον ρωτάει τι θα γίνει με το πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο Βεϊσέλ της λέει πως το προσωπικό του μπορεί να αναλάβει σωστά τη δουλειά εκεί αλλά ο Μουράτ και η Φεριντέ χρειάζονται βοήθεια στο εστιατόριο, τώρα που λείπει και η Μελέκ. Η Τουγτσέ έχει υψηλό πυρετό και ζητάει τη μητέρα της. Ο Κενάν δεν φεύγει από κοντά της. Καλούν γιατρό, ο οποίος τους δίνει φάρμακα αλλά ο πυρετός της μικρής δεν πέφτει. Η Τουγτσέ ζητάει συνεχώς τη μητέρα της και η Αλιγιέ πείθει τον Κενάν να δεχθεί πίσω την Αρζού. Ο Κενάν της τηλεφωνεί και της ζητάει να επιστρέψει σπίτι για χάρη της Τουγτσέ. Ο Ερκούτ συμβουλεύει την Αρζού να πάρει την κόρη της και να κάνει μια καινούρια αρχή. Την προειδοποιεί πως η απληστία της θα την πληγώσει ακόμα περισσότερο αλλά η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα πιστεύει πως έχασε. Η Ζεϊνέπ επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή αλλά εκείνος αρνείται να τη δει. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν θέλει να τη δει ο αγαπημένος της.

Ο Σελίμ έχει επηρεαστεί από τα λόγια της Αρζού και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ έχει σχέση με τον Ερκούτ. Η Σεχέρ ζητάει δουλειά από την Αλιγιέ και εκείνη της λέει πως θα την προσλάβει δοκιμαστικά για τρεις εβδομάδες και αν μείνει ευχαριστημένη από την απόδοσή της θα την κρατήσει. Η Σεχέρ είναι πολύ ευτυχισμένη και λέει τα νέα στη Νουρτέν. Η Γκόντζα είναι χαρούμενη επειδή ο Νετζντέτ επέστρεψε στο σπίτι. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved