MasterChef: Θάνος Σπανός  για Άλκηστη: «Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της»
Media

MasterChef: Θάνος Σπανός για Άλκηστη: «Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της»

Ο Θάνος Σπανός λέει τη γνώμη του για την ταραχοποιό παίκτρια του Master Chef, την Άλκηστη.

Aκόμη, αναφέρει ποιον θεωρεί τον πιο δύσκολο κριτή του MasterChef, λέγοντας στο 7μέρες TV.

Ο πιο δύσκολος κριτής;

Νομίζω ο κύριος Κοντιζάς. Κοιτάζει τη λεπτομέρεια και όχι μόνο στο πιάτο, στη γεύση ή στα υλικά. Κοιτάζει όλη τη διαδικασία της παρασκευής, καθώς και το πώς λειτουργεί το άτομο το οποίο μαγειρεύει. Δικαίως, βέβαια, γιατί όλα τα επιμέρους τμήματα της παρασκευής είναι εξίσου σημαντικά, όπως για παράδειγμα η καθαριότητα.

Παρατήρησες συμπαίκτες σου να εφαρμόζουν κάποια στρατηγική;

Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, προσωπικά δεν επεδίωξα κάτι τέτοιο. Είδα τη συμμετοχή πιο επαγγελματικά, κάθε ένας από τους συμμετέχοντες είναι και ένας διαφορετικός χαρακτήρας με τον οποίο εγώ έπρεπε να συνεργαστώ και να συγκατοικήσω. Σέβομαι τον καθένα και την προσωπικότητα του. Ορισμένα παιδιά απέκτησαν μια οικειότητα μεταξύ τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί κάποιος να το παίζει φίλος σου, αλλά δεν ξέρεις μετά πώς θα εξελιχθεί. Εγώ προτίμησα να κρατήσω μια φιλική στάση προς όλους, αλλά αποστασιοποιημένη.

Είδαμε την 'Αλκηστη να βγάζει μια «επιθετική» συμπεριφορά.

Η Άλκηστις είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι. Συνήθως η άμυνα μας είναι ο χαρακτήρας μας. Επειδή τη ζούσα στο σπίπ, δεν είναι αυτό το άγριο που έδειξε. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δεκτικός να συνεργαστεί μαζί σου, να σου πει κάποια πράγματα, Όμως, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Η άμυνα της είναι στην ουσία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved