Elif:  Η Αρζού βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην άρρωστη Τουγτσέ
Media

Elif: Η Αρζού βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην άρρωστη Τουγτσέ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην άρρωστη Τουγτσέ.

Η Αλιγιέ της λέει να δει την επιστροφή της στο κτήμα ως μια ευκαιρία για να αλλάξει αλλά η Αρζού της απαντάει πως η κόρη της αρρώστησε επειδή της στερήσανε τη μητέρα της και η Αλιγιέ θυμώνει. Η Τουγτσέ συνέρχεται. Η Μελαχάτ μιλάει στη Φεριντέ με ενθουσιασμό για την Ελίφ την οποία έχει γνωρίσει με το όνομα Αϊσεγκιούλ. Η Φεριντέ χαίρεται όταν μαθαίνει πως η θεία της έδωσε λεφτά στη Νουρτέν για να αγοράσει παλτό στο κοριτσάκι. Όταν την επόμενη μέρα η Ελίφ πηγαίνει με τη Νουρτέν στη Μελαχάτ χωρίς να φοράει καινούριο παλτό, εκείνη θυμώνει και ζητάει πίσω τα λεφτά της αλλά η Νουρτέν της εξηγεί ότι έπρεπε να πληρώσει το ηλεκτρικό.

Η Μελαχάτ μαθαίνει όμως από την Ελίφ πως η Νουρτέν κράτησε τα χρήματα για τον εαυτό της. Η Φεριντέ διαβάζει μαζί με έναν συμμαθητή της, τον Τσανέρ και ο Μουράτ ζηλεύει. Η Φεριντέ τον ρωτάει ποιος είναι για να κάνει κουμάντο στη ζωή της και ο Μουράτ παραμένει αμίλητος. Ο Μουχσίν φροντίζει πολύ καλά την Ελίφ. Η Σεχέρ και η Νουρτέν προσπαθούν να μαζέψουν πληροφορίες από το κτήμα και να ζητήσουν πολλά λεφτά για την Ελίφ. Η Σεχέρ πιάνει δουλειά στο κτήμα και όταν πηγαίνει να καθαρίσει το δωμάτιο της Αρζού, εκείνη της λέει πως δεν της επιτρέπει ούτε να αναπνέει χωρίς την άδεια της, διαφορετικά θα απολυθεί. Η αυστηρότητα της Αρζού κάνει μεγάλη εντύπωση στη Σεχέρ. Η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη επειδή ο Σελίμ αρνήθηκε να τη δει. Όταν μιλάει σχετικά στον Κενάν, εκείνος ξαφνιάζεται από την απόφαση του αδελφού του. Ο Κενάν λέει στη Ζεϊνέπ να μη στενοχωριέται και πως θα το λύσουν το πρόβλημα.

Ο Κενάν σκέφτεται να δηλώσει το δικό του όνομα ως επισκέπτης αλλά στη θέση του να εμφανιστεί η Ζεϊνέπ και έτσι να αναγκάσει τον Σελίμ να τη δει. Ο Βεϊσέλ είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά στο εστιατόριο. Όταν ο Μουράτ του λέει πως δεν πρέπει να παραμελεί το πλυντήριο αυτοκινήτων, ο Βεϊσέλ του αποκαλύπτει πως το πούλησε για να τον σώσει από τον Νετζντέτ και πως η Τουλάι δεν ξέρει ακόμα τίποτα. Η Μελέκ παραμένει ακίνητη και σιωπηλή, να σκέφτεται την Ελίφ και να κρατάει τη φωτογραφία της στα χέρια της. Η Γκόντζα και ο Νετζντέτ είναι ευτυχισμένοι. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να μάθει τι έχει γίνει με τον Σελίμ. Ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Σελίμ παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες στο περιστατικό. Είναι όμως αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Σελίμ και να φροντίσει να παραμείνει ο νεαρός για πολύ καιρό στη φυλακή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved