Αντώνης Καρυστινός: «Τα νούμερα τα κοιτάζω για να δω αν πηγαίνουμε καλά»
Media

Αντώνης Καρυστινός: «Τα νούμερα τα κοιτάζω για να δω αν πηγαίνουμε καλά»

Μετρώντας επιτυχίες, τη φετινή σεζόν ο Αντώνης Καρυστινός βάζει στο βιογραφικό του μία ακόμη μεγάλη στιγμή, το ρόλο του στη σειρά «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1, που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν.

Η σειρά ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

«Οντως η σειρά ολοκληρώνεται φέτος, καθώς ήταν προγραμματισμένος συγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων. Είναι μία σειρά με πολλές ανατροπές από την αρχή. Στο επόμενα επεισόδια θα δείτε τους ήρωες ένα χρόνο μετά, να έχουν συνεχίσει τις ζωές τους... Εννοείται ότι οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να καθηλώνουν το κοινό, όμως δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι», λέει στο Tv Kous kous και συνεχίζει μιλώντας για τα νούμερα τηλεθέασής.

«Τα νούμερα τα κοιτάζω για να δω αν πηγαίνουμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Αυθόρμητα και ειλικρινά. Αν ασχοληθώ περισσότερο, σίγουρα θα αγχωθώ. Την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου τα καταλαβαίνω από αυτά που μου λένε. Συζητώ μαζί τους και μου λένε «σε βλέπω, είσαι πολύ καλός». Ο τελικός αποδέκτης είναι ο θεατής, οπότε χαίρομαι που βλέπω το θεατή ευχαριστημένο, δεν είμαι σνομπ απέναντι στον κόσμο. Ο κόσμος δείχνει μια εκτίμηση και καταλαβαίνει τον κόπο μου, την προσπάθεια μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved