Media

MasterChef: Επική… γκάφα του «Κρατς»-Χρήστου! Δεν φαντάζεστε τι είπε στο ξεκίνημα της δοκιμασίας!

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος, γνωστός και ως «Κρατς» μετά το απίθανο στιγμιότυπο με τον Πάνο Ιωαννίδη στην αρχή του Master Chef, επέστρεψε στο… προσκήνιο με μία απίθανη γκάφα που θα τον κάνει να είναι και πάλι στο διαδίκτυο ο βασιλιάς του τρολ!

Οι παίκτες σήμερα κλήθηκαν να χωριστούν σε δύο ομάδα, μπλε και κόκκινη με αρχηγούς τον Χρήστο και τον Πάνο της 4ης ομαδικής εξωτερικής δοκιμασίας.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πήγαιναν στο Ζάππειο Μέγαρο όπου θα έπρεπε να βγάλουν τα καλύτερα finger food, που θα έκαναν τους πρέσβεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να τους ψηφίσουν ως την καλύτερη ομάδα! Προηγουμένως, οι τρεις κριτές τους ζήτησαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μερικές σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες και θα αντιπροσώπευαν τοπικά προϊόντα.

Ο Χρήστος λοιπόν, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε μέσα από τις «καμπάνες» τα υλικά που είχε επιλέξει και αυτά ήταν ρεβίθια από την Ελλάδα και πιπεριές από την Ισπανία αφού αυτές ήταν οι δύο σημαίες που είχε επιλέξει, χωρίς να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε. Όταν λοιπόν αποκαλύφθηκαν τα υλικά, πραγματικά έκανε κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε πολύ. Δείτε παρακάτω το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved