Media

YFSF: Ο Ίαν Στρατής έγινε Prince και δημιούργησε πρόβλημα στον Γεωργούλη (Video- Photos)

Σίγουρα οι μιμήσεις του Ίαν Στρατή, όταν ερμηνεύει ξένα ροκ τραγούδια, αγγίζουν την τελειότητα στο φετινό YFSF

Αυτό ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα που μιμήθηκε μοναδικά τον Robert Plant των Led Zeppelin, αυτό συνέβη και σήμερα που κλήθηκε να τραγουδήσει το θρυλικό "Purple Rain" του Prince.

Πραγματικά του πάνε εξαιρετικά τέτοιου είδους μιμήσεις και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Και σήμερα ο Ίαν ήταν πάρα πολύ καλός. Φυσικά είναι ταλαντούχος, αλλά είναι και πολύ επαγγελματίας και δουλεύει πολύ σκληρά κάθε του εμφάνιση στο show. Και κάπου εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι και από τους παίκτες του παιχνιδιού που μπορεί να πάρει δικαιωματικά τον τίτλο της ψυχής της παρέας αφού στα παρασκήνια είναι η χαρά της ζωής, όσο κουρασμένος κι αν είναι.

Σε αυτό το γύρισμα πάντως η μεταμφίεσή του πρόσφερε άφθονο γέλιο backstage αφού τα πειράγματα και τα τρολλαρίσματα έδιναν κι έπαιρναν με κορυφαίο αυτό πυ του πέταξε ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής την ώρα που περνούσε να πάει να ντυθεί.... "Φιλαράκι έχεις κανά φορτιστή...." Γιατί η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό μακιγιάζ για τις μεταμορφώεις κάτω από τα φώτα του στούντιο δείχνει εντελώς διαφορετικά στο απλό φως. Ακολούθησε κλάμα από τα γέλια και η ατάκα " έμεινε" καθ' όλη την βραδιά.

Η συγκεκριμένη μεταμφίεση βέβαια προκάλεσε και "τεχνικό πρόβλημα" στο γύρισμα αφού όταν ο Αλέξης Γεωργούλης σηκώθηκε και τον αγκάλιασε "έβαψε" το σακάκι του, με αποτέλεσμα να διακοπή η ροή του γυρίσματος για να καθαριστεί! (δεν τον βλέπουμε τον Γεωργούλη να ξανασηκώνεται από την καρέκλα του).

Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή μεταμόρφωση του Ίαν σε Prince.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved