Αντώνης Καρυστινός: Εξηγεί πού οφείλεται η επιτυχία της σειράς «Η επιστροφή»
Media

Αντώνης Καρυστινός: Εξηγεί πού οφείλεται η επιτυχία της σειράς «Η επιστροφή»

Ο Αντώνης Καρυστινός είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του ANT1 «Η επιστροφή».

Ο γνωστός ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδίαιο περιοδικό και μίλησε για πολλά.

Ο Αντώνης Καρυστινός δεν χρειάζεται συστάσεις για την υποκριτική του. Όσο και αν αυτό φαίνεται δύσκολο, αυτή την επισκιάζει ο χαρακτήρας του, καθώς ο ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος με ανεξάντλητο χιούμορ, εξαιρετική ευγένεια και χαρακτηριστικό ήθος.
Σε ποιο σημείο βρίσκουμε τον ήρωά σας;
«Ο ήρωάς μου αναρρώνει και αντεπιτίθεται. Θα τον δούμε στη συνέχεια πολύ δυναμικό. Ευτυχώς, δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς η συνέχεια και έτσι δεν θα ενδώσω να σας αποκαλύψω».

Κουραστικό το καθημερινό;
«Εντάξει είναι χωρίς θέατρο, έχω κάπως περισσότερο χρόνο, δεν τελειώνω στις 12 το βράδυ».

Τι έχει η «Επιστροφή» που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες σειρές; ,

«Είναι μια σειρά που ακροβατεί μεταξύ δράματος και μυστηρίου, με πολλές εναλλαγές ωρών, έχει πολύ δυνατό σενάριο και έντονες στιγμές. Έχουμε μικρές σκηνές για να εναλλάσσουμε χώρους. Αυτό κάνει τη σειρά έχει το κάτι παραπάνω. Έχει, λοιπόν, κάποια στοιχεία -πέρα από το σενάριο- που κάνουν τον τηλεθεατή να θέλει να τη βλέπει».
Βοηθήσατε, με τις επιδόσεις σας σε τηλεθέαση, στην επιστροφή του ΑΝΤ1 αλλά και των καναλιών στη μυθοπλασία...
«Μόνο να επικροτήσω μπορώ αυτήν την προσπάθεια, που κάνει ο ΑΝΤ1 ή οποιοδήποτε άλλο κανάλι, γιατί η μυθοπλασία για την τηλεόραση είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο. Το να αφηγείσαι ιστορίες είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Και η τηλεόραση γι' αυτό έχει φτιαχτεί. Επίσης, πιστεύω πάρα πολύ στους Έλληνες δημιουργούς. 'Εχρυμε εξαιρετικούς σκηνοθέτες, εξαιρετικούς διευθυντές φωτογραφίας, ηθοποιούς, υπάρχει το υλικό. Από την άλλη, ανεξαρτήτως μυθοπλασίας, εύχομαι να έχει ο κόσμος δουλειά».
Πώς είναι η συνεργασία σας με την Ευγενία; Μίλησε για εσάς με τα καλύτερα λόγια...
«Την ευχαριστώ πολύ. Είναι μία νέα ηθοποιός, που έχει πολλά πράγματα ακόμα να αποκαλύψει. Και τα βλέπω, γι΄ αυτό και είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved