Master Chef: Δεν φαντάζεστε τι θα δούμε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής!
Media

Master Chef: Δεν φαντάζεστε τι θα δούμε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής!

Έως τα µέσα Μαΐου θα συνεχιστεί το «MasterChef», που έχει ανοδική πορεία καταγράφοντας, καθηµερινά, ποσοστά άνω του 30%. 

Το ριάλιτι μαγειρικής με τους αγαπημένους κριτές του Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη αλλά και τους παίκτες που έχουν απομείνει και διαθέτουν όλοι τους δυνατές προσωπικότητες και μαγειρική δεινότητα, έχουν καταφέρει να μονοπωλούν κάθε βράδυ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όπως δείχνουν τα πράγματα, όλοι μας θα "ξεχειμωνιάσουμε" με τη συγκεκριμένη παρέα.

Όπως και πέρυσι, εκτός από το έπαθλο των 50.000 ευρώ για τον νικητή, θα υπάρξουν επιπλέον δοκιµασίες για να δοθεί «Silver award» σε όποιον κατακτήσει τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τη Realnews.

Θα γίνει δηλαδή ό,τι είδαμε και πέρυσι καθώς εκτός από τον Τιμολέοντα Διαμαντή ο οποίος για μόλις έναν πόντον από τον δεύτερο Χρήστο Γλωσσίδη, ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής.

Έτσι, ο πρώτος θα λάβει επάξια τη μερίδα του λέοντος, όμως ο δεύτερος δεν θα φύγει καθόλου παραπονεμένος καθώς θα κερδίσει και εκείνος το... αργυρό με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved