Elif: Η Ζεϊνέπ διώχνει οριστικά τον Σελίμ
Media

Elif: Η Ζεϊνέπ διώχνει οριστικά τον Σελίμ

H σειρά είναιν γεμάτη ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις.

Η Νουρτέν πηγαίνει στην κλινική και πανικοβάλλεται όταν διαπιστώνει πως η Ελίφ είναι άφαντη. Συνειδητοποιεί πως την άρπαξε η Αρζού και μαζί με την αδελφή της σπεύδουν στο κτήμα του Νετζντέτ. Στο μεταξύ, η Γκοντζά βλέπει την Αρζού να ψάχνει τα πράγματα του πατέρα της για να βρει ένα όπλο ΚΟΗ. καταλαβαίνει πως κάτι σκαρώνει. Αργότερα η Γκοντζά έρχεται πρόσωπο με πρόσ,ωπο με τη Σεχέρ και τη Νουρτέν, που της αφηγούνται τι έχει συμβεί, και υπόσχεται να τις βοηθήσει. Ύστερα από αρκετή περιπλάνηση εντοπίζουν σε απόμερο σημείο οτο δάσος την Αρζού να σημαδεύει με όπλο την Ελίφ. Βάζουν τις φωνές για να της αποσπάσουν την προσοχή, ενώ η Νουρτέν τη χτυπά και καταφέρνει τελικά να σώσβι το κοριτσάκι.

Στον «πόνο» το διαζύγιο Σελίμ - Ζεϊνέπ
.
Έρχεται η πολυαναμενόμενη μέρα της δίκης του Σελίμ. Ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση έχει στα χέρια του το ηχητικό ντοκουμέντο οτο οποίο ο Νετζντέτ ομολογεί όλα του τα εγκλήματα και έτσι δεν μπορεί παρά να αφήσει ελεύθερο τον Σελίμ. Ο νεαρός πέφτει στην αγκαλιά της Αλιγέ και του Κενάν, που πετούν στα σύννεφα επειδή έληξε ο εφιάλτης που ζουν τον τελευταίο καιρό. Όμως υπάρχει μια ηχηρή «απουσία» σε αυτή τη συγκινητική στιγμή. Η Ζεϊνέπ δεν δίνει το «παρών» στο δικαστήριο, μην τυχόν και προκαλέσει τη ζήλια του Ερκούτ και αλλάξει την «κατάθεση» του. Ενημερώνεται βέβαια πως ο αγα¬πημένος της ελευθερώθηκε και ανακουφίζεται. Ο Σελίμ επιστρέφει στην έπαυλη και οι δικοί του άνθρωποι είναι πολύ ευτυχισμένοι. Βλέπουν ωστό¬σο τη θλίψη στο βλέμμα του, λόγω της απουσίας της Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ δεν θέλει να δει την κοπέλα, καθώς έχει χάσει πλέον εντελώς την εμπιστοσύνη του σε εκείνη. Την ίδια στιγμή, εκτός ελέγχου ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεινέπ και την απειλεί πως αν γυρίσει στον άντρα της θα τον σκοτώσει...

Στο φως το μυστικό της Ζεινεπ

Ο Σελίμ και η Ζεϊγέπ έρχονται αντιμέτωποι στη δικαστική αίθουσα την ημέρα εκδίκασης του διαζυγίου τους. Η κοπέλα χαίρεται που τον βλέπει επιτέλους εκτός φυλακής, αν και εκείνος της φέρεται ψυχρά. Λίγο πρίνο δικαστής ανακοινώσει τη λύση του γάμου τους, εισβάλλουν οτηγ αίθουσα η Τουλάι και ο Βεϊοέλ. Ο τελευταίος παίρνει τον λόγο και εξιστορεί τον εκβιασμό που υπέστη η Ζεϊνέπ προκειμένου να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, για να σώσει τον άντρα της από την άδικη φυλάκιση/Υστερα από όσα ακούει ο δικαστής «παγώνει» τη διαδικασία και αναβάλλει τη δίκη, ζητώντας παράλληλα από το ζευγάρι να το ξανασκεφτεί. Ο Σελίμ μένει άφωνος όταν ακούει όλη την αλήθεια και φυσικά μετανιώνει πικρά για τον άδικο τρόπο που φέρθηκε στη Ζεϊνέπ. Επιχειρεί να την προσεγγίσει και να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνη είναι πληγωμένη και δεν θέλει να τον ακούσει. Βγαίνοντας από το δι-καστικό μέγαρο, η Ζεϊνέπ πέφτει πάνω στον Ερκούτ, που έχει γίνει σκιά της. θυμώνει πολύ και του ζητά να μην την πλησιάσει ξανά. Εξάλλου είναι αποφασισμένη να τηρήσει την υπόσχεση της και να προχωρήσει το διαζύγιο.

Δύσπιστοι Κενάν - Αλινέ

Καταρρακωμένος, ο Σελίμ επιστρέφει στην έπαυλη. Αποκαλύπτει στους δικούς του τα πάντα για τη «θυσία» της Ζεϊνέπ. Η Αλιγέ με τον Κενάν παραμένουν δύσπιστοι απέναντί της, προκα- · λώντας την έκρηξη του Σελίμ, που την υπερασπίζεται. Μάταια όμως προσπαθεί να προσεγγίσει την ίδια, εφόσον αρνείται να απαντήσει στις κλήσεις του. Εν τω μεταξύ, η Μελέκ, η Τουλάι και ο Βεϊσέλ προσπαθούν να την πείσουν να συγχωρέσει τον Σελίμ και να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο τους. Η Ζεϊνέπ όμως αρ-νείται να τους ακούσει. Σύντομα αποφασίζει να βρει καταφύγιο αε ένα μέρος όπου δεν θα μπορεί να την εντοπίσει ο Σελίμ... Ο Σελίμ, παρ' όλα αυτά, δεν εγκαταλείπει τα όπλα. Εμφανίζεται αναπάντεχα στο εστιατόριο για να μιλήσει στη Ζεϊνέπ. Εκείνη θυμώνει και του λέει πως δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ που την αμφισβήτησε. Ο Σελίμ βλέπει τον γάμο του να διαλύεται και πηγαίνει οργισμένος στο κτήμα του Νετζντέτ. Μόλις βλέπει τον Ερκούτ, του επιτίθεται και τον αρπάζει από τον λαιμό. Όμως η Αρζού τον σημαδεύει με όπλο και τον αναγκάζει να τον αφήσει. Ο Σελίμ φεύγει, πρώτα όμως τους λέει ότι θα το πληρώσουν ακριβά που διέλυσαν τον γάμο του.

Η Τουγκτσέ μαθαίνει πως η Ελίφ είναι "αδελφή" της

Η Σεχέρ κλειδώνει την Ελίφ στο δωμάτιο της. Την κρυφακούει τη συζήτηση τους. Ταραγμένη, η Τουγκτσέ κλειδώνεται οτο δωμάτιο της και ξεοπά σε κλάματα...

Την ίδια στιγμή, η Τουγκτσέ κάνει βόλτες στην έπαυλη. Περνώντας έξω από το δωμάτιο της οικιακής βοηθού, ρίχνει μια ματιά στο εσωτερικό από το παράθυρο και ανοίγει την πόρτα. Έκπληκτη, βλέπει μπροστά της ολοζώντανη την Ελΐφ και από το σοκ χάνει τις αισθήσεις της. Όταν όμως αργότερα το λέει στον πατέρα της και στη γιαγιά της, εκείνοι νομίζουν πως όλα είναι παρενέργειες από τα φάρμακα που παίρνει. Ο Κενάν και η Αλιγέ συζητούν για την Τουγκτοέ και ομολογούν πως πρέπει κάποια στιγμή να μάθει ότι η Ελίφ είναι «αδελφή» της, αγνοώντας πως η μικρή κρυφακούει τη συζήτηση τους.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved