Elif: Η Αλιγιέ είναι απαρηγόρητη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή (Photos)
Media

Elif: Η Αλιγιέ είναι απαρηγόρητη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή (Photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ συνεχίζει να πλέκει πουλόβερ για την «Αϊσεγκιούλ» που είναι στην πραγματικότητα η Ελίφ.

Λέει στην Τουλάι πως θέλει να πάει η ίδια στη θεία της Φεριντέ και να δώσει το πουλόβερ στο κοριτσάκι. Η Τουλάι της υπόσχεται να το μιλήσει στη Φεριντέ και να το κανονίσουν. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και μιλάει με την Γκόντζα. Της λέει πως ο Σελίμ δεν πυροβόλησε με πρόθεση τον Νετζντέτ και της ζητάει να πει ό,τι θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σελίμ να βγει από τη φυλακή. Η Γκόντζα όμως της λέει πως δεν ξέρει τίποτα άλλο και πως έχει καταθέσει στην αστυνομία. Όταν η Ζεϊνέπ της λέει πως είναι έγκυος η Γκόντζα ξαφνιάζεται αλλά της λέει πως δεν θα έκανε κάτι εναντίον του δικού της άντρα και τη διώχνει.

Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βεϊσέλ. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως θέλει να κάνουν ένα παιδί. Ο Σερντάρ έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού και απαιτεί να δει την Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Η Αλιγιέ είναι απαρηγόρητη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Ο Βεϊσέλ είναι στενοχωρημένος επειδή η Τουλάι τον έπιασε να λέει ψέματα. Η Ζεϊνέπ τον επισκέπτεται και του μιλάει για την ψεύτικη κατάθεση του Ερκούτ, που καταδίκασε τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ ορκίζεται να τον κάνει να πληρώσει αλλά η Ζεϊνεπ του λέει πως είναι μάταιο να μιλήσει με τον Ερκούτ. Του λέει πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που προκάλεσε το ατύχημα με το αυτοκίνητο του Μελίχ και πως αυτό είναι που πρέπει να αποδείξουν.

Ο Βεϊσέλ υποψιάζεται πως πίσω από αυτή τη δουλειά κρύβεται ο Οσμάν, άνθρωπος του Νετζντέτ. Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται τον Οσμάν στο εργαστήριό του και τον παγιδεύει. Τον ρωτάει ποιος του έδωσε την εντολή να οργανώσει το ατύχημα και καταφέρνει να πάρει την ομολογία του. Θέλει να τον πάει στο αστυνομικό τμήμα να δώσει κατάθεση. Ενημερώνει σχετικά και τη Ζεϊνέπ και την κάνει πολύ χαρούμενη. Ενώ ο Βεϊσέλ οδηγεί τον Οσμάν στο τμήμα, κάποιος πυροβολεί από μακριά τον Όσμάν. Η Νουρτέν αποφασίζει να κρύψει τα χρήματα που πήρε από την Αρζού στο σπίτι της Φεριντέ και της Μελαχάτ ώστε να μην τα βρει ξανά ο Μουχσίν.

Η Σεχέρ περιμένει μαζί με την Τουγτσέ το σχολικό λεωφορείο να φτάσει και η μικρή της ζητάει να φύγει γιατί δεν θέλει να τη δουν οι φίλες της, αφού είναι υπηρέτρια και όχι η νταντά της. Όταν ο Σερντάρ βλέπει την Τουγτσέ μόνη, της λέει πως δεν θα πάρει σχολείο γιατί έχει για εκείνη μια μεγάλη έκπληξη και την παίρνει μαζί του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved