«Bake Off Greece»: Η μεγάλη ανατροπή στον αποψινό ημιτελικό! Ποια θα κερδίσει τα 50.000 ευρώ;
Media

«Bake Off Greece»: Η μεγάλη ανατροπή στον αποψινό ημιτελικό! Ποια θα κερδίσει τα 50.000 ευρώ;

Άννα Μαρία, Βένια, Λένα. Τρεις επίδοξοι ζαχαροπλάστες διεκδικούν δύο θέσεις για τον τελικό και την απόκτηση των 50.000 ευρώ!

Απόψε, στις 20:00, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δίνει το σύνθημα, ο ημιτελικός του «Bake Off Greece» ξεκινά και όλα ανατρέπονται…

Το αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, θα κριθεί μέσα από τρεις τεχνικές δοκιμασίες, καθεμία από τις οποίες θα ορίσουν ο Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος. Κάθε κριτής βάζει το δικό του «διαγώνισμα» στις τρεις φιναλίστ: μία δική του, χαρακτηριστική συνταγή.

Η Άννα Μαρία, η Λένα και η Βένια έρχονται αντιμέτωπες με τεχνικές που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού αλλά και με καινούργιες συνταγές που τις εκπλήσσουν και παράλληλα τις αγχώνουν.

Για πρώτη φορά, η βαθμολογία των κριτών είναι φανερή. Έτσι, οι διαγωνιζόμενες γνωρίζουν μετά από κάθε δοκιμασία τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει και πώς πρέπει να αποδώσουν στην επόμενη δοκιμασία προκειμένου να προκριθούν.

Μετά την αποχώρηση της Γεωργίας, οι καινούργιες φίλες Άννα Μαρία και Λένα ονειρεύονται να περάσουν μαζί στον τελικό. Η Βένια, όμως, είναι πολύ δυνατή παίκτρια. Ποιες θα είναι οι δύο συμμετέχουσες που θα επικρατήσουν; Τα υπόλοιπα στην οθόνη μας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved