Media

Master Chef: Η στρατηγική απόφαση της Άλκηστις, η ένταση μεταξύ των παικτών και η δοκιμασία

Gossip-tv Team

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε μία ακόμα ξεχωριστή δοκιμασία για τους παίκτες του Μaster Chef.

Οι διαγωνιζόμενοι, αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με την μπλε ομάδα να έχει για αρχηγό την Άλκηστις και για υπαρχηγό τον Σταμάτη και η κόκκινη ομάδα τον Ζαχίρ αρχηγό και τον Χρήστο υπαρχηγό ενημερώθηκαν από τους κριτές πως έπρεπε να μαγειρέψουν για το πλήρωμα 60 ατόμων γνωστής αεροπορικής εταιρίας της χώρας μας όμως έπρεπε να έχουν στο μυαλό τους πως το μενού που θα δημιουργούσαν θα απευθυνόταν στους επιβάτες οικονομικής θέσης.

Έπρεπε να φτιάξουν ψωμάκια, ένα κυρίως πιάτο, μία σαλάτα και ένα γλυκό και ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους ήταν δύο ώρες και ένα τέταρτο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, οι ομάδες είχαν τις εντάσεις τους και τους διαπληκτισμούς τους με τον χρόνο να τους πιέζει ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις παρασκευές τους.

Ειδικά τα τελευταία είκοσι λεπτά, το άγχος και η ένταση είχαν χτυπήσει κόκκινο με τον Ζαχίρ και την Άλκηστις που ήταν αρχηγοί των ομάδων, να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους, όπως βέβαια και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους.

Τελικά και οι δύο ομάδες κατάφεραν να δημιουργήσουν ξεχωριστά πιάτα τα οποία δοκίμασαν οι αεροσυνοδοί και ψήφισαν ποια ομάδα θέλουν να βγει νικήτρια.

Δείτε τα πιο σημαντικά αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved