Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία και το βιώνω πρώτη φορά στην καριέρα μου»
Media

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία και το βιώνω πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Μπορεί καθημερινά να τον παρακολουθούμε στην σειρά «Έλα στη θέση μου», ωστόσο ο Παύλος Ευαγγελόπουλος πέρα από τα γυρίσματα, πρωταγωνιστεί και σε μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση.

«Πρόκειται για το έργο «Έφη. Από το Ευτυχία» κάθε Πέμπτη στο Θέατρο Αλκμήνη. Είναι ένας μονόλογος όπου ο ήρωας μιλάει για μια ανεκπλήρωτη αγάπη. Όταν ήταν νέος, τον παράτησε χωρίς να του δώσει καμία εξήγηση. Αυτός το κουβαλάει μέσα του και είκοσι χρόνια μετά, αυτή εμφανίζεται ξανά και φέρνει τα πάνω - κάτω στη ζωή του. Και με αφορμή αυτό, κάνει μια αναδρομή ζωής, τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια και ψάχνει τον εαυτό του μέσα από τις σχέσεις με την αγάπη, τον έρωτα, τους γονείς του, τους φίλους του»

Πώς είναι να είναι μόνος στη σκηνή; «Είναι ωραίο να έχεις μόνος αυτή την επαφή με το κοινό, αλλά είναι και εξαιρετικά δύσκολο, γιατί δεν έχεις καμία βοήθεια από πουθενά. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία και το βιώνω πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Πόσο εύκολο είναι να κάνει κάποιος έναν απολογισμό ζωής και να είναι και ειλικρινής με τον εαυτό του;

«Ο απολογισμός μπορεί να είναι εύκολο να γίνει, το να είναι ειλικρινής κανείς είναι δύσκολο. Το να αναλάβει τις ευθύνες του. Και ακόμη πιο δύσκολο είναι να καταλάβει ότι ορισμένα πράγματα τελείωσαν, να βάλει μια τελεία και να πάει παρακάτω», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved