Αντώνης Καρυστινός:«Το σίριαλ θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Μαΐου, άλλη παράταση δεν πρόκειται να πάρει»
Media

Αντώνης Καρυστινός:«Το σίριαλ θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Μαΐου, άλλη παράταση δεν πρόκειται να πάρει»

Φέτος τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από τη σειρά του Ant1 «Η επιστροφή».

Ξεκινώντας τα γυρίσματα, περίμενε αυτή την τόσο πολύ καλή πορεία στην τηλεθέαση ο Αντώνης Καρυστινός;

«Χαίρομαι για αυτό που έχει συμβεί. Όταν το διάβασα, μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο, γιατί ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει εμείς ως καθημερινό σίριαλ. Είχε πολλές απαιτήσεις σε επίπεδο παραγωγής και σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό το θέμα, αφού την παραγωγή ανέλαβε ο κύριος Καραγιάννης. Όλο αυτό το διαφορετικό, του σεναρίου και της δομής του, ήταν ένα πρώτο πολύ θετικό στοιχείο για μένα. Το δεύτερο και εξίσου θετικό στοιχείο ήταν όλη η ομάδα. Γιατί δεν μπορεί κανείς να παίξει μόνος του. Το τρίτο κομμάτι είναι ο ρόλος μου, ο οποίος ήταν μια αρκετά σημαντική πρόκληση για μένα»

Υπάρχει περίπτωση παράτασης;

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, γιατί με αυτό βιοποριζόμαστε όλοι, πήρε ήδη την παράταση του. Το σίριαλ θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Μαΐου, άλλη παράταση δεν πρόκειται να πάρει»

Βλέπουμε τον Πέτρο να σώζει τη ζωή του Ορέστη. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τη σχέση τους;

«Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός αυτό. Νομίζω ότι ο καθένας θα το έκανε. Δεν θέλει κανείς το κακό κανενός, απλώς είναι θύματα των συγκυριών»

Ο Ορέστης ανταλλάσσει και ένα φιλί με την Έλενα.

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν συνέβη μεταξύ τους, αλλά παρουσία τρίτου προσώπου μέσα από την κάμερα, θεωρώ ότι αυτό είχε ένα στόχο. Προφανώς και συνέβη για να το δει αυτό ο Πέτρος, οπότε νομίζω ότι απλώς χρησιμοποιεί το γεγονός ότι τον έχει παγιδεύσει αυτός ό άνθρωπος για να τον «τιμωρήσει», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved