To Open συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και τις νέες πλατφόρμες
Media

To Open συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και τις νέες πλατφόρμες

Mετά από 5 μήνες στον τηλεοπτικό αέρα και κερδίζοντας συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης, με έμφαση στο δυναμικό κοινό 18-54, το Open tv έχει ξεκινήσει να υλοποιεί τα επόμενα βήματα, επενδύοντας σε νέες πλατφόρμες.

Με το πρώτο στάδιο επενδύσεων να προχωρά βάσει προγραμματισμού, η υβριδική τηλεόραση και η εκπομπή του τηλεοπτικού προγράμματος σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Αυστραλία είναι τα επόμενα σχέδια του σταθμού της Παιανίας που ήδη έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται.

Η εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης θα προσφέρει catch-upλειτουργίες στα προγράμματα, καθώς και πληροφορίες για το πρόγραμμα του σταθμού και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια χρονική περίοδο σχεδιάζεται να γίνει τοlaunchτου OPENWorld, με τον τηλεοπτικό σταθμό να έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επένδυση σεplayoutsυψηλής τεχνολογίας για να καλύψουν την ανάγκη εκπομπής σε Αμερική και Αυστραλία.

Όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατο press event στις εγκαταστάσεις του OPENο διευθύνων σύμβουλος του mediagroup, Τζώνη Καλημέρης, «Η κατεύθυνση είναι digital first, όλες οι λειτουργίες του τηλεοπτικού σταθμού, της εφημερίδας και των σάιτ είναι πλέον digital». Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, τον ερχόμενο μήνα ξεκινούν και οι διαδικασίες εγκατάστασης μια νέας scheduling platform, η οποία αυτοματοποιεί διαδικασίες στη διαχείριση των τμημάτων προγραμματισμού και ροής προγράμματος, καθιστώντας τοOPENως τον πλέον σύγχρονο τηλεοπτικό σταθμό. Η νέα πλατφόρμα θα είναι λειτουργική σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων της μέχρι το τέλος του 2019.

Παράλληλα, ο σταθμός ολοκληρώνει το νέο websitetvopen.grκαι αντίστοιχο mobileapp, που θα είναι στον αέρα μέχρι το καλοκαίρι, προσφέροντας στους τηλεθεατές υπηρεσίες ακόμα υψηλότερης ποιότητας, στα πλαίσια μιαςt hreescreenστρατηγικής, ώστε το περιεχόμενο του OPENνα είναι διαθέσιμο σε όλα τα φορμάτ για να μπορεί να «καταναλωθεί» όχι μόνο μέσα από την τηλεοπτική οθόνη, αλλά και μέσωsmartphonesκαι υπολογιστών, προσφέροντας customizationστο απαιτητικό σύγχρονο τηλεοπτικό κοινό, που αποκτά νέες τηλεοπτικές συνήθειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved