Elif: Η καρδιά της Τουγτσέ σταματάει και η μικρή μεταφέρεται στην εντατική (photos)
Media

Elif: Η καρδιά της Τουγτσέ σταματάει και η μικρή μεταφέρεται στην εντατική (photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Τουγτσέ και συναντάει τον Ερκούτ.

Ο Κενάν τους βλέπει μαζί αλλά τον καλούν για να τον ενημερώσουν για την Τουγτσέ και ο Ερκούτ φεύγει πριν προλάβει να του μιλήσει. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον Κενάν και την Αλιγιέ. Όταν μαθαίνει πως ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ έχουν σχέση με τον τραυματισμό της Τουγτσέ γίνεται έξαλλη και πηγαίνει να τους ζητήσει εξηγήσεις. Ο Κενάν νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως δεν μπόρεσε να προστατέψει τα παιδιά του. Η Αρζού αγωνιά για την κόρη της και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης η καρδιά της Τουγτσέ σταματάει αλλά οι γιατροί καταφέρνουν να την επαναφέρουν και να ολοκληρώσουν την επέμβαση με επιτυχία. Όλοι ανακουφίζονται. Όμως η μικρή μεταφέρεται στην εντατική γιατί το δύσκολο χειρουργείο έχει επιπλοκές και θα χρειαστεί και νέα επέμβαση.

Οι γιατροί χρειάζονται αίμα και ο Κενάν προσφέρεται να δώσει εκείνος για την κόρη του. Η νοσοκόμα τον συνοδεύει στο εργαστήριο για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ο Σερντάρ μιλάει με την Γκόντζα στην προσπάθειά του να μάθει πως είναι η Τουγτσέ. Δεν αντέχει όμως να είναι μακριά της και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα του ζητάει να φύγει αμέσως αν δεν θέλει να τον σκοτώσουν. Η Αρζού βλέπει τον Σερντάρ στην είσοδο και γίνεται έξαλλη. Ο Σερντάρ της ζητάει να τον βοηθήσει να δει την Τουγτσέ αλλά εκείνη του ζητάει να φύγει. Η Πελίν και η Φεραγιέ, που έχουν έρθει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια, βλέπουν τον Σερντάρ. Ο Μουχσίν και η Νουρτέν δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και ο σπιτονοικοκύρης θέλει να τους κάνει έξωση.

Ο Χαμίτ και οι φίλοι του περνάνε από το σπίτι για να πουν «ευχαριστώ» στον Μουχσίν για τα πληρωμένα γεύματα στο εστιατόριο. Του λένε πως ο Βεϊσέλ δεν ήταν εκεί αλλά ήταν η Μελέκ, που τους φρόντισε. Ο Μουχσίν και η Ελίφ αποφασίζουν να πάνε στο εστιατόριο και να ευχαριστήσουν τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν τους εμποδίζει. Η Ελίφ στενοχωριέται επειδή δεν μπορεί να πάει στο εστιατόριο. Η Μελέκ νιώθει άσχημα για τον Χαμίτ και τους φίλους του. Όποιο παιδί βλέπει, της θυμίζει την Ελίφ. Η Φεριντέ ρωτάει τη Μελέκ σχετικά με τον Μουχσίν και της λέει πως δεν τον ξέρει. Η Μελέκ δίνει οδηγία στη Φεριντέ να ταϊζει τον Χαμίτ και τους φίλους του όποτε έρχονται στο εστιατόριο. Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ και θέλει να επιστρέψει σπίτι της αλλά η Μελέκ δεν θέλει να φύγει από το εστιατόριο, ελπίζοντας πως ίσως εμφανιστεί η Ελίφ. Η Φεριντέ λέει στην Τουλάι να φύγει και υπόσχεται να συνοδεύσει εκείνη τη Μελέκ στο σπίτι όταν κλείσουν το εστιατόριο.

Η Τουλάι πηγαίνει σπίτι και τηλεφωνεί στον Μουράτ και τον Βεϊσέλ αλλά δεν απαντούν. Η Ζεϊνέπ έρχεται σε έξαλλη κατάσταση και λέει στην Τουλάι πως ο Βεϊσέλ απήγαγε την Τουγτσέ και ο Μουράτ την πυροβόλησε και η Τουλάι της εξηγεί πως ο Βεϊσέλ δεν απήγαγε τη μικρή αλλά αντίθετα ήταν αυτός που την έσωσε. Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως σκοπός του Βεϊσέλ ήταν να δώσει τη Τουγτσέ στον Νετζντέτ ώστε να σταματήσει να τον κυνηγάει και πως ο Μουράτ τον βοηθούσε. Δύο άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και δίνουν το «μήνυμα» τους στον Βεϊσελ χτυπώντας μέχρι λιποθυμίας τη Ζεϊνέπ, αδιαφορώντας για το παιδί που περιμένει.

Η Τουλάι τρομάζει και δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα για να τους εμποδίσει. Στο νοσοκομείο, η αστυνομία ανακρίνει τον Νετζντέτ για τις συνθήκες τραυματισμού της Τουγτσέ και εκείνος τους λέει πως η μικρή βρήκε το κυνηγετικό του όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. Ο Νετζντέτ δεν αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί θέλει ο ίδιος να πάρει εκδίκηση για την Τουγτσέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved