Η Θάλεια Ματίκα επιστρέφει στην τηλεόραση – Σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσει;
Media

Η Θάλεια Ματίκα επιστρέφει στην τηλεόραση – Σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσει;

Η Θάλεια Ματίκα επιστρέφει ξανά στη μικρή οθόνη.

Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη έπειτα από επτά χρόνια απουσίας, καθώς για τελευταία φορά την είχαμε δει στη σειρά «Ελεύθερος και ωραίος» του ΑΝΤ1. Η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Λόγω της μητρότητας είχε αποφασίσει να μην κάνει τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένεια και στα δύο παιδιά της. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε μια καθημερινή σειρά, αλλά αρνήθηκε.

Η γνωστή ηθοποιός είχε σημειώσει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Μη μου λες αντίο», ωστόσο σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη είχε παραδεχτεί ότι είχε φοβηθεί από κάποιες εκδηλώσεις θαυμασμού:

«Την εποχή που ήμουν στο «Μη μου λες αντίο» υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι - εγώ έλκω και τους τρελούς, δεν ξέρω για ποιο λόγο – που έκαναν κάτι περίεργα πράγματα. Υπάρχει κόσμος μοναχικός ο οποίος ταυτίζεται και πιστεύει ότι επειδή είσαι στην οθόνη, είσαι δικός του άνθρωπος. Λυπηρό αυτό. Φοβήθηκα, αλλά έλαβα τα μέτρα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved