Ρένα Ρίγγα:«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια δουλειά μου και να πω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία»
Media

Ρένα Ρίγγα:«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια δουλειά μου και να πω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία»

Η Ρένα Ρίγγα μιλά για τον ελληνικό κινηματογράφο και αναφέρεται στις ελληνικές παραγωγές που θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, αλλά και τι απαιτείται γι' αυτό.

Η δημοφιλής σεναριογράφος αποκαλύπτει ποια τηλεοπτική σειρά της είναι συνεχές θέμα που της αναφέρει το κοινό, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει αν η κρίση την έχει επηρεάσει.

Ποια θεωρείς τη μεγαλύτερη επιτυχία σου σε ό, τι αφορά το σενάριο;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια δουλειά μου και να πω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. καταλαβαίνω όμως από τον κόσμο ότι η σειρά που έχει μείνει και την ξέρουν ακόμη και παιδιά είναι το «Ευτυχισμένοι μαζί».

Υπέγραψες και τις ταινίες Bachelor 1 και Bachelor 2. Το σενάριό τους βασίζεται και σε προσωπικά σου βιώματα;

Είναι δυο ταινίες γραμμένες με πολύ κέφι. Η πρώτη από εμένα και η δεύτερη από εμένα και τον Κώστα Βαζάκα. Γελούσαμε πολύ όταν κάναμε ανάγνωση σεναρίου και ξέραμε ότι θα γίνει επιτυχία. Όχι, δεν έχω τέτοια εμπειρία! Ευτυχώς!

Πώς βλέπεις τον ελληνικό κινηματογράφο σήμερα;

Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που είχαμε και Όσκαρ. Αυτό που φταίει, όπως και στην τηλεόραση, είναι που δεν βρίσκουμε λεφτά και κάνουμε ταινίες ε πολύ λιγότερα από όσα κάνουν έξω. Όταν μια low budget ταινία στον Καναδά, που μιλούσα πρόσφατα, κάνει 5 εκ., τι να κάνουμε κι εμείς με 10 εκ. στην καλύτερη περίπτωση.

Εκτός από τον Γιώργο Λάνθιμο έχουμε άλλες δουλειές που μπορούν να βγουν στο εξωτερικό;

Θέλει και κόπο και τρόπο για να βγεις έξω κα δεν θέ­λει αρπαχτές και δήθεν. Θέλει να πιστέψουμε πρώτα εμείς σ' αυτό που κάνουμε και γιατί το κάνουμε, για να πείσουμε και τους άλλους. Φυσικά και μπορούμε να βγούμε στο εξωτερικό κα να σπάσουμε την εσωστρέφεια που μας δέρνει. Ταλέντα υπάρχουν.

Σε έχει αγγίξει π κρίση; Τι έχεις κόψει από την καθημερινότητα σου;

Δεν ήμουν ποτέ κολλημένη σε υλικά αγαθά που δεν έχουν νόημα και υπάρχουν απλά κα μόνο για να εξυπηρετούν εξωτερική μας εικόνα και να ταϊζουν τον εγωισμό μας. Με πειράζει μόνο που δεν μπορώ να κάνω όσα ταξίδια θα ήθελα. Αυτά έχω κόψει.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved