Έλα στη θέση μου: Η επανασύνδεση που δεν περιμέναμε και η σατανική παγίδα!
Media

Έλα στη θέση μου: Η επανασύνδεση που δεν περιμέναμε και η σατανική παγίδα!

Μεγάλες ανατροπές επιφυλάσσει ακόμα μία φορά στους τηλεθεατές η κωμική σειρά του Αlpha «Έλα στη θέση μου».

Στα προσεχή επεισόδια παρακολουθούμε, την επανασύνδεση της Ρενάτας και του Αχιλλέα αλλά και μία σατανική παγίδα με άρωμα... απαγωγής.


Ενώ ο Αχιλλέας συνεχίζει να βιώνει μόνος το προσωπικό του δράμα, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του είναι ιδιαίτερα σοβαρό, η Ρενάτα, ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα καταφέρνουν να ανακαλύψουν το μεγάλο του μυστικό.

Φυσικά, η αποκάλυψη ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο τους προκαλεί πανικό και είναι αποφασισμένοι να σταθούν στο πλευρό του και να τον στηρίξουν. Ειδικά η πρώην αγαπημένη του, με την οποία, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Mytv», πρόκειται τελικά να γίνουν ξανά ζευγάρι.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανασύνδεση τους ξεκινά όταν η κοπέλα αποφασισμένη να μην αφήσει τον Αχιλλέα μόνο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κάνει προσπάθειες να έρθει κοντά του, αψηφώντας όλα τα εμπόδια. Εκείνος, πιεσμένος από όσα του συμβαίνουν, ζητάει καταφύγιο στο σπίτι του Βλάση και της Μίκας, ενώ παράλληλα κάνει κάποιες νέες εξετάσεις που αφορούν το πρόβλημα της υγείας του και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, η Ρενάτα μαθαίνει ότι ο Αντρέας έχει στήσει παγίδες στον νεαρό και προσπαθεί να μάθει τα πάντα από τη Λατάνια, η οποία αποφασίζει να αλλάξει «στρατόπεδο» και δέχεται να τη βοηθήσει. Όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο Αχιλλέας διαπιστώνει ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, ωστόσο παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι πολύ ριψοκίνδυνο.

Λίγο αργότερα, η Ρενάτα λαμβάνει μία παράξενη πρόσκληση για δείπνο και ύστερα από μερικές ώρες βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, καθώς οι δυο τους περνούν μαζί ένα ονειρεμένο βράδυ γεμάτο έντονα συναισθήματα. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι η Ρενάτα και ο Αχιλλέας γίνονται ξανά ζευγάρι και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο, αφού ο μεγάλος τους έρωταςδεν έσβησε ποτέ. Τελικά, θα καταφέρει αυτή τη φορά η σχέση τους να έχει διάρκεια;


Ενώ η Φαίη συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητα της ζωής της την ερωτική πολιορκία προς τον Βλάση, ανακαλύπτει έκπληκτη ότι ο σύντροφος της, ο Αντρέας, έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η είδηση αρχικά τη σοκάρει, ωστόσο λίγο αργότερα αρχίζει να έχει υποψίες σχετικά με το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την απαγωγή του. Την ίδια στιγμή, ο πανούργος άντρας, ο οποίος έχει στήσει μόνος του αυτό το σατανικό παιχνίδι προκειμένου να καταφέρει να παγιδέψει το μοντέλο και να πάρει τα λύτρα που επιθυμεί, συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο του.

Ωστόσο, σύντομα όλα ανατρέπονται, καθώς ο Αντρέας ενημερώνεται για την εμπλοκή της Αστυνομίας στην υπόθεση της απαγωγής του και αναγκάζεται τελικά να επιστρέψει στο σπίτι του. Η κατάσταση, βέβαια, ανάμεσα σε εκείνον και τη Φαίη είναι ιδιαίτερα έκρυθμη, αφού και οι δύο κρύβουν μεγάλα μυστικά ο ένας από τον άλλο. Παράλληλα, η Αιμιλία και ο Δαμιανός αποφασίζουν να επισκεφθούν το ζευγάρι προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί με την απαγωγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved