Tο Τατουάζ: Ο Ορφέας σπέρνει τον πανικό! Τρόμος για την οικογένεια Μελά!
Media

Tο Τατουάζ: Ο Ορφέας σπέρνει τον πανικό! Τρόμος για την οικογένεια Μελά!

Αυτό που κανείς δεν περίμενε… αυτό τελικά θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Τατουάζ

Ο Ορφέας είναι ελεύθερος και βγαίνοντας σπέρνει τον τρόμο και τον πανικό στην οικογένεια Μελά. Ο Αντώνης συμφωνεί να βοηθήσει τον Ορφέα να αποδράσει και καταστρώνουν το σχέδιο διαφυγής. Μάλιστα, τα καταφέρνουν την ίδια κιόλας μέρα και ο Ορφέας γεύεται και πάλι την ελευθερία.

Ο νεαρός βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι που του παραχωρεί ο Αντώνης κι από εκεί αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδια του προκειμένου να τους εκδικηθεί όλους. Η Μίνα ειδοποιεί τον Σέκερη για την απόδραση του Ορφέα και το ανθρωποκυνηγητό με επικεφαλής την Τατιάνα ξεκινά.

Η είδηση ότι ο δολοφόνος το σκάσε από το ψυχιατρείο σπέρνει τον πανικό σε όλους, αλλά κυρίως στην οικογένεια Μελά καθώς φοβάται πως θα επιστρέψει στην Αίγινα με δολοφονικές διαθέσεις. Η απόδραση του Ορφέα οδηγεί την Ελένη στα όρια της νευρικής κρίσης καθώς τρέμει για τη ζωή της, ενώ και ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την Άννα και της προτείνει να μείνει μαζί της, σε φιλικό επίπεδο, για να νιώθει ασφάλεια.

Η Άννα, όμως, δεν αντέχει τον οίκτο του, μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει στο σπίτι του Σέκερη, που ζει μαζί με τη μητέρα της. Από την άλλη, η Χριστίνα, ακολουθώντας τις εντολές του Ορφέα, πηγαίνει στο σπίτι του στη Δραπετσώνα και εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος μόλις συνειδητοποιεί πως κάποιος τον έκλεψε και ορκίζεται εκδίκηση. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας φτάνει στο Λονδίνο με σκοπό να παρευρεθεί στο ύποπτο ραντεβού, αλλά το πρόσωπο που συναντάει εκεί τον αφήνει άφωνο...

Πηγή: Μytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved