Media

Master Chef: Η απάντηση του Παπασπύρου στον ντόρο για το γλυκό του!

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef καλεσμένος ήταν ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος pastry chef Φίλιππος Παπασπύρου, ο οποίος παρουσίασε στους διαγωνιζόμενους μία σοκολατένια δημιουργία του και αυτή ήταν και η δοκιμασία των παικτών!

Στην εκπομπή Πρωινό σήμερα το πρωί ειπώθηκε πως το γλυκό που παρουσίασε ο Φίλιππος Παπασπύρου είναι κλεμμένο από τον Andrien Bozzolo. Γεγονός που φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον ίδιο τον κορυφαίο Έλληνα pastry chef ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στο αντικείμενο που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος, με ένα απλό μήνυμά του στο Instagram θέλησε απλά να τονίσει αυτό που γνωρίζουμε όλοι, ότι δηλαδή στον κόσμο της κουζίνας δεν υπάρχει παρθενογένεση.

Ο Φίλιππος Παπασπύρου έγραψε χαρακτηριστικά στα social media δίνοντας την απάντησή του στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί: «Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό «Pâte sablée» θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef. Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε. Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου. Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες & τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved