Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι μαγειρικής!
Media

Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι παίκτες που ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι μαγειρικής!

Το Master Chef έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και φυσικά τις καρδιές των τηλεθεατών που «κολλούν» τα βράδια τις καθημερινές για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Και ενώ βρισκόμαστε εν μέσω της εβδομάδας silver award που παρακολουθούμε τους πρώην παίκτες της περυσινής σεζόν του ρίαλιτι με τους νέους να διεκδικούν τα 10.000 ευρώ ως έπαθλο, η παραγωγή του Master Chef υπόσχεται και πολλές ακόμα εκπλήξεις για το άμεσο μέλλον.

Μία από αυτές είναι το γεγονός ότι σύντομα θα δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι οι οποίοι όμως επιστρέφουν… δριμύτεροι για νέες μαγειρικές περιπέτειες.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τέσσερις είναι οι παίκτες που αποχώρησαν από το φετινό παιχνίδι αλλά επιστρέφουν ξανά μέσα σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, όπως ακούστηκε στην εκπομπή του Open TV, αυτοί είναι o Τάσος, o Χαράλαμπος, η Εύα αλλά και ο Ντέιβιντ ενώ διόλου απίθανη δεν είναι η πιθανότητα να δούμε ξανά την… φωνακλού της παρέας Άλκηστις.

Όλα αυτά σύντομα επί της οθόνης μας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved