Elif: Ο Σελίμ μετράει τις μέρες που βρίσκεται στη φυλακή
Media

Elif: Ο Σελίμ μετράει τις μέρες που βρίσκεται στη φυλακή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Κενάν δεν φεύγει από το πλευρό της Τουγτσέ.

Φεύγει μόνο όταν έρχεται η Αρζού. Η Τουγτσέ είναι ευτυχισμένη επειδή και οι δύο γονείς της είναι μαζί της στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα πάρει εξιτήριο. Η Αρζού θέλει να μεταφέρει την κόρη της στο σπίτι του Νετζντέτ αλλά ο Κενάν της ξεκαθαρίζει πως η Τουγτσέ θα επιστρέψει στο κτήμα. Η Αρζού δεν επιμένει και λέει στην Τουγτσέ πως κάποιες φορές μια μητέρα και ένας πατέρας μπορεί να έχουν κάποια θέματα να λύσουν αλλά αυτό δεν θα πρέπει να την επηρεάζει και θα πρέπει να ακολουθήσει τον πατέρα της.

Η Αρζού ενημερώνει τον Νετζντέτ για το εξιτήριο της Τουγτσέ και του λέει πως δεν ξέρει τι να κάνει με τον Κενάν και ζητάει τη βοήθειά του. Ο Νετζντέτ της ζητάει να έχει υπομονή και θα λύσει εκείνος το πρόβλημα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ. Του λέει πως το εγγόνι του σώθηκε και πως τώρα είναι η σειρά για το δικό του αγέννητο εγγόνι. Συνεχίζει λέγοντάς του πως ξέρει όλα όσα έχει κάνει. Ο Νετζντέτ τα παραδέχεται όλα αλλά λέει στον Βεϊσέλ πως δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα και τον διώχνει. Ο Βεϊσέλ έχει καταγράψει όλη τη συνομιλία τους. Ο Νετζντέτ καλεί τον Ερκούτ στο γραφείο του και του λέει πως ήρθε ο Βεϊσέλ και τον απείλησε με όπλο. Η Αρζού έρχεται και λέει στον πατέρα της πως ο Κενάν πήγε την Τουγτσέ στο κτήμα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως ο πατέρας του παιδιού της Ζεϊνέπ είναι ο Ερκούτ και αισθάνεται τόσο άσχημα που δεν ξέρει ούτε πως να το πει αλλά ούτε και σε ποιον να το πει. Το επόμενο πρωί η Αλιγιέ βλέπει στο κτήμα τον Ερκούτ και πηγαίνει να του μιλήσει.

Ο Ερκούτ της λέει πως ήρθε να δει τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη. Εκείνη τη στιγμή, όπως και ο Κενάν, θυμάται πως η Αρζού τους είχε πει πως ο Ερκούτ ήταν ο άντρας, που την είχε βοηθήσει και συνειδητοποιεί πως οι δυο τους συνεργάζονται εναντίον τους. Η Αλιγιέ λέει στον Ερκούτ πως κατέστρεψε τη ζωή της Ζεϊνέπ και εκείνος της απαντάει πως η κοπέλα σκοπεύει να χωρίσει από τον Σελίμ και πως στην πραγματικότητα αγαπάει εκείνον. Η Αλιγιέ δεν τον πιστεύει και τον διώχνει. Τα βάζει με τον εαυτό της επειδή αμφέβαλλε για τη Ζεϊνέπ και της ετοιμάζει μια σούπα. Ένας φάκελος για τον Σελίμ φτάνει στο κτήμα. Η Σεχέρ τον παραδίδει στην Αλιγιέ. Είναι τα χαρτιά του διαζυγίου, που ζήτησε η Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει. Όταν λιποθυμάει, η Ζεϊνεπ προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά η Αλιγιέ δεν αντέχει ούτε να την αντικρίζει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αλιγιέ της συμπεριφέρεται τόσο σκληρά. Η Τουλάι προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση της Αλιγιέ και λέει στη Ζεϊνέπ πως η πεθερά της έχει περάσει πολλά τελευταία και για αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξει κατανόηση και να μην το παίρνει προσωπικά.

Ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Τουγτσέ και η Αλιγιέ τον ρωτάει τι συνέβη. Ο Κενάν της ζητάει να του δείξει εμπιστοσύνη και η Αλιγιέ δεν του αποκαλύπτει πως η Ζεϊνέπ έκανε αίτηση διαζυγίου. Ο Σελίμ μετράει τις μέρες, που βρίσκεται στη φυλακή. Κοιτάζει τις φωτογραφίες της Ζεϊνέπ και δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως η αγαπημένη του τον απάτησε. Ο σπιτονοικοκύρης του Μουχσίν, ο Σαμπρί, βάζει έξω από το σπίτι του ένα ενοικιαστήριο. Ο Μουχσίν ζητάει δανεικά από τον φίλο του Τσεμάλ. Εκείνος δεν έχει να του δώσει χρήματα αλλά του προτείνει να πουλάει σάντουιτς για να κερδίσει χρήματα και να πληρώσει το ενοίκιο. Ο Μουχσίν χαίρεται. Η Νουρτέν συνεχίζει να φροντίζει τη Μελαχάτ, η οποία γκρινιάζει συνέχεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved