Master Chef: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν ξανά μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής
Media

Master Chef: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν ξανά μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες που έχουν απομείνει στο Master Chef.

Οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι μαγειρικής χάρηκαν όταν άκουσαν τους κριτές να τους ανακοινώνουν πως οι πρώην συμπαίκτες τους που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι, θα είχαν μία ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσουν ξανά τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Οι παίκτες λοιπόν που είχαν αποχωρήσει είχαν στη διάθεσή τους αρκετό χρόνο προκειμένου να δημιουργήσουν τα πιάτα της αρεσκείας τους και να κριθούν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη ώστε να μπουν ξανά στο Master Chef. Κανένας από τους τρεις σεφ, δεν γνώριζε σε ποιον ανήκουν τα πιάτα που δοκίμαζαν αλλά μόνο μετά τη βαθμολογία που τους έδιναν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε ανάμεσα στα δύο πιάτα που είχε μπροστά του τα οποία είχαν φτιάξει ο Γιώργος και ο Θάνος. Νικητής τελικά ο Θάνος, ο οποίος είχε φτιάξει αποδομημένη τυρόπιτα κουρού.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στον Ντέιβιντ, την Κωνσταντίνα, την Άλκηστις και την Ελίζαμπεθ. Τελικά αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι ο Ντέιβιντ ο οποίος εντυπωσίασε με την παρασκευή του.

Τελευταίος ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος δοκίμασε τα πιάτα του Χάμπου, του Τάσου, της Γιάννας και της Εύας. Τελικά τη νίκη κέρδισε ο Χάμπος ο οποίος πήρε και την ποδιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved