Elif: Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν σπίτι σε κακή κατάσταση
Media

Elif: Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν σπίτι σε κακή κατάσταση

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Ελίφ και ο Μουχσίν καταφέρνουν να πουλήσουν όλα τα σάντουιτς, που έχουν ετοιμάσει. 

Η Αρζού πείθει τη Νουρτέν να περιμένει δύο ακόμα μέρες για να τις δώσει τα λεφτά. Ο Κενάν τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να έρθει στο κτήμα. Η Αρζού πιστεύει πως ο γιατρός τηλεφώνησε στον Κενάν και τον έπεισε πως είναι ο πατέρας της Τουγτσέ αλλά στην πραγματικότητα ο Κενάν έχει κάνει τεστ DNA και δείχνει τα αποτελέσματα στην Αρζού. Ο Ερκούτ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ στο σπίτι που αγόρασε. Η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν τον θέλει αλλά εκείνος της απαντάει πως αληθινή αγάπη σημαίνει να μην τα παρατάς ποτέ και εκείνη παράτησε τελικά τον Σελίμ.

Η Ζεϊνέπ του λέει να σταματήσει να κάνει όνειρα και ο Ερκούτ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου, που έχει κάνει γιατί εκείνος δεν θα αλλάξει την κατάθεση του. Η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Ερκούτ της λέει πως δεν μπορεί να μεγαλώσει το παιδί της χωρίς έναν πατέρα και πως εκείνος είναι διατεθειμένος να τους φροντίσει και τους δύο. Η Τουλάι επιστρέφει σπίτι και ανησυχεί όταν δεν βλέπει εκεί τη Ζεϊνέπ. Της τηλεφωνεί αλλά δεν τη βρίσκει και τότε πανικοβάλλεται. Όταν βγαίνει από το σπίτι βλέπει στην είσοδο τον Ερκούτ με τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ είναι δυστυχισμένη.

Εξηγεί στην Τουλάι τι συμβαίνει και την αναγκάζει να της υποσχεθεί πως δεν θα πει σε κανέναν τίποτα. Η Τουλάι τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και τον ενημερώνει πως επέστρεψαν σπίτι και πως η Ζεϊνέπ δεν είναι καλά. Ο Μουράτ ετοιμάζει ένα cd με την ομολογία του Νετζντέτ. Ο Βεϊσέλ παίρνει το cd και κατευθύνεται σπίτι γιατί ανησυχεί για την Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ του λέει πως έφυγε από το κτήμα και πως η σχέση της με τον Σελίμ δεν είναι καλή και του ζητάει να μην την πιέζει και αυτός. Ο Βεϊσέλ τη συμβουλεύει να κρατάει την ψυχραιμία της και πως όλα θα πάνε καλά. Ρωτάει την Τουλάι αν γνωρίζει κάτι περισσότερο και εκείνη του λέει πως δεν ξέρει τίποτα. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επισκέπτονται τον Σελίμ. Η Αλιγιέ είναι δυστυχισμένη, ο Σελίμ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Του λένε πως η Ζεϊνέπ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Όταν του λένε πως έφυγε από το κτήμα χωρίς να πει λέξη, ο Σελίμ πιστεύει πως έφυγε με τον Ερκούτ. Πιστεύει πως είχε δίκιο από την αρχή και αισθάνεται συντετριμμένος. Η Αλιγιέ και ο Κενάν επιστρέφουν σπίτι σε κακή κατάσταση. Ο Κενάν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, που έχει προσλάβει για να βρει την Ελίφ και του λέει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να βρει την κόρη του. Καθώς η Αλιγιέ και ο Κενάν μιλάνε, η Σεχέρ ανακαλύπτει πως υποψιάζονται ότι το παιδί, που περιμένει η Ζεϊνέπ είναι από άλλον πατέρα και πως ο Κενάν έχει προσλάβει ντετέκτιβ. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Μελέκ συνεχίζει να δουλεύει στο εστιατόριο και η Φεριντέ φροντίζει να παίρνει τα φάρμακά της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved