Master Chef: Παίκτης του reality τρελά ερωτευμένος! Οι ερωτικές στιγμές του με την αγαπημένη του!
Media

Master Chef: Παίκτης του reality τρελά ερωτευμένος! Οι ερωτικές στιγμές του με την αγαπημένη του!

Μακρυά από την κουζίνα του Master Chef, ένας από τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής ζει έναν μεγάλο έρωτα με μελαχρινή καλλονή. 

Η καλλίγραμμη καστανή από την Καλαμαριά Ηρώ Γονιδέλη είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Ορφανού, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο «MasterChef».

Ο έρωτάς τους μετράει περίπου δύο χρόνια και, παρόλο που εκείνη μένει στον Βορρά και εκείνος στον Νότο, αυτός ο έρωτας ολοένα και δυναμώνει. Με κάθε ευκαιρία είτε ο Γιώργος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, είτε η Ηρώ επισκέπτεται την Κρήτη. Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και τα ενδιαφέροντα που μοιράζονται τους έφεραν αμέσως κοντά.

Η έφεση στη φιλανθρωπία, την οποία αποδεικνύουν καθημερινά με τις δράσεις τους, είναι ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά τους. Η αγαπημένη του Γιώργου, όσο εκείνος ήταν στο ριάλιτι μαγειρικής, δεν σταματούσε να τον στηρίζει στα social media, ποστάροντας όλα όσα έπρεπε να γνωρίζουμε για τον σύντροφό της. Παρόλο που ο Ρεθυμνιώτης αποχώρησε από το παιχνίδι, συνεχίζει να είναι ένας πολύ καλός μάγειρας, ενώ έχει ξεχωρίσει στη γενέτειρά του είτε για τις επιτυχημένες ραδιοφωνικές συνεργασίες του, καθώς ειδικεύεται στο πολιτικό και κοινωνικό σχόλιο, είτε για την περίφημη κρητική βούργια του, με την οποία -όπως λένε οι ντόπιοι«σεργιανίζει το Ρέθυμνο συλλέγοντας χρήματα για καλό σκοπό».

Ο Κρητικός σεφ με το αυξημένο αίσθημα προσφοράς είναι συνιδρυτής του Οργανισμού «Hope street», που εδρεύει στο Ρέθυμνο. Τη δήλωση συμμετοχής στο «MasterChef» την έκανε η καλύτερή του φίλη, γνωρίζοντας ότι για εκείνον μαγειρική σημαίνει πάθος. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, «η ζωή είναι απρόβλεπτη» και έτσι ακριβώς την αντιμετωπίζει πάντα, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν. Αυτό φαίνεται να ήταν και το στοιχείο που εκτίμησε περισσότερο σε εκείνον η σύντροφός του. Την ημέρα που γνωρίστηκαν οι δυο τους, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι ο συνδυασμός του Βορρά με τον Νότο θα είναι εκρηκτικός και, όπως μέχρι τώρα έχει αποδείξει ο χρόνος, πρόκειται για μια δυνατή έκρηξη αγάπης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved