Η Εβελίνα Παπούλια απαντά αν θα συνεργαστεί σε κάποια νέα σειρά του Γεωργίου μετά το «Τατουάζ»
Media

Η Εβελίνα Παπούλια απαντά αν θα συνεργαστεί σε κάποια νέα σειρά του Γεωργίου μετά το «Τατουάζ»

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια ηθποποιός με σημαντική πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Σε προσφατη συνέντευξή της αποσαφηνίζει το μέλλον της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά την ολοκλήρωση του Τατουάζ. Ακόμη, μιλά για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την κριτική που ασκήθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο με την ένταξή του στο σήριαλ του Alpha.

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστείς στον Άνθρωπο που Γελά, του Βίκτωρος Ουγκώ, στο Εθνικό.

Ναι, έχω ενθουσιαστεί γιατί τέτοιου τύπου δουλειά ·δεν έχω ξανακάνει. Ο Θοδωρής Αμπαζής είναι ένας εξαιρετικός άν­θρωπος και σκηνοθέτης. Γράφει εκπληκτικές μουσικές και είναι όλο πολύ challenging.

Και από την άλλη στο Τατουάζ στον Αlpha. Πώς συνδυάζονται Εθνικά Θέατρο, τηλεόραση και «Ντάνος»;

Ο «Ντάνος» γιατί, πού κολλάει στην κουβέντα;

Γιατί πρόκειται για έναν παίκτη ριάλιτι με τον οποίο αυτή τη στιγμή παίζετε μαζί στη σειρά και έχει γί­νει θέμα συζήτησης με αρκετούς να υπο­στηρίζουν ότι δεν εί­ναι καν ηθοποιός και ουσιαστικά ρίχνει το επίπεδο.

Αποδείχτηκε ότι δεν έριξε κανένα επί­πεδο. Στην πράξη κρινόμαστε όλοι. Ο «Ντάνος» βγήκε από το Survivor και απένα­ντι από τη σειρά έπαιζε το Survivor. Άρα είναι μια έξυπνη επιλογή μάρκετινγκ.

Με τον Ανδρέα Γεωρ­γίου θα συνεχιστεί η συνεργασία σας; Έχουν ακουστεί ήδη τα πρώτα ονόματα που «έκλει­σαν» για τις νέες του σειρές.

Είναι χαρά μου να δουλεύω με τον Αν­δρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου γιατί είναι σοβαροί άνθρωποι στη δου­λειά τους. Δεν έχουμε συζητήσει αν θα συνεργαστούμε μετά το τέλος του Τατουάζ. Με τον Γεωργίου έχουμε κλείσει έναν κύκλο συνεργασίας έξι χρόνων, αγαπιόμαστε πολύ, αλλά, ενδεχομένως, είναι σημαντικό το κομμάτι της ανανέωσης για όλους. Ήδη έχουμε κάνει δύο σειρές μαζί που πήγαν εξαιρετικά. Το να κάνουμε και μια τρίτη είναι λίγο δύσκολο, γιατί θα σου πει κι ο άλλος «Τι το έχετε κάνει εκεί μέσα, οικογένεια;».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved