Θεοχάρης Ιωαννίδης: Θα συνεργαστεί ξανά με τον… Ανδρέα Γεωργίου; Η δήλωση, που θα συζητηθεί!
Media

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Θα συνεργαστεί ξανά με τον… Ανδρέα Γεωργίου; Η δήλωση, που θα συζητηθεί!

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μετά το τέλος της σειράς «Επιστροφή», θα συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου;

Πριν από λίγες μέρες ανέβασες φωτογραφίες στα social media με τον Ανδρέα Γεωργίου. Υπάρχει περίπτωση, μια και η «Επιστροφή» ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, του χρόνου να παίξεις σε κάποιες από τις σειρές που ετοιμάζει;

Τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν. Με όσους ανθρώπους συνεργάστηκα μέχρι τώρα δημιουργήσαμε οικογενειακές σχέσεις. Οταν, λοιπόν, έχεις τέτοιες σχέσεις με τους συνεργάτες σου, μπορεί οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Συζητάμε διάφορα πράγματα με τον Ανδρέα, αλλά είναι πολύ πρόωρο να σου πω ότι του χρόνου θα κάνω αυτό ή το άλλο. Προς το παρόν, παλεύω με τους δαίμονές μου για να δω ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα. Και σίγουρα όλη μου η προσοχή αυτή τη στιγμή είναι στραμμένη στην «Επιστροφή», όπου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Υπάρχει δόση αλήθειας στις φήμες που έλεγαν ότι με τον Ανδρέα Γεωργίου είχατε τσακωθεί;

Δεν απαντάω ποτέ σε αυτά που γράφονται ή ακούγονται.

Στο παρελθόν είχες δηλώσει ότι δεν θα έκανες καθημερινή σειρά. Τι άλλαξε;

"Είδες γιατί δεν είναι ωραίο να δηλώνεις πράγματα που μετά μπορεί να αναιρέσεις; Οταν το είχα πει αυτό, ήμουν πολύ μικρός. Και η αλήθεια είναι ότι οι καθημερινές σειρές το 2019 δεν έχουν καμία σχέση με τις σαπουνόπερες που βλέπαμε τη δεκαετία του ’90. Εγώ τον καλύτερό μου ρόλο τον έπαιξα στο «Μπρούσκο». Και θεωρώ ότι το «Μπρούσκο» και τώρα η «Επιστροφή» σε επίπεδο παραγωγής είναι πολύ ανώτερα από πολλά εβδομαδιαία σίριαλ. Χώρια που ο κόσμος πια έχει ξεφύγει από τη λογική τού να βλέπει ένα σίριαλ που παίζεται μια φορά την εβδομάδα. Οταν έχει μάθει να κατεβάζει έναν ολόκληρο κύκλο ενός σίριαλ από το διαδίκτυο, δεν μπορεί να περιμένει πια να έρθει η επόμενη εβδομάδα για να δει το νέο επεισόδιο." είπε χαρακτηριστικά στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved