Μυρτώ Αλικάκη: Θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Γεωργίου
Media

Μυρτώ Αλικάκη: Θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Γεωργίου

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς παίζουν στο Τατουάζ, ενώ αναφέρθηκε και στο τι θα κάνει μετά το τέλος της σειράς.

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για την νέα σειρά που θα κάνει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που επίσης παίζει στο «Τατουάζ», έχει σχολιαστεί πολύ. Εσείς πώς τοποθετείστε;

«Από τη μία καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια συναδέλφων μου γι' αυτόν, σε μια εποχή δύσκολη, που χρόνια ηθοποιοί δεν έχουν δουλειά. Από την άλλη, όμως, ζούμε σε κόσμο ελεύθερο, όπου ο καθένας δικαιούται μια ευκαιρία. Προσωπικά, όσο τον γνώρισα, τον είδα να προσπαθεί φιλότιμα, να βελτιώνεται πολύ και να συνεργάζεται με όλους πολύ καλά. Μου φαίνεται συμπαθής και εντάξει τύπος».

Με τον Κούλλη Νικολάου πώς είναι η συνεργασία σας;

«Είναι τίμιος, ευθύς και πρακτικός, κι επειδή έχουμε τα ίδια πιστεύω, συνεργαζόμαστε άψογα και δίχως πολλά λόγια. Είναι και πολύ αστείος και γελάμε πολύ».

Και μετά το «Τατουάζ» τι;

«Δόξα τω Θεώ, ακολουθεί ένας χρόνος με πολλή δουλειά. Εκτός από το θεατρικό "Πείραμα" στο Μέγαρο Μουσικής, θα περιοδεύω το καλοκαίρι μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο "Κατά φαντασίαν ασθενής", ενώ πάλι με τον Κούλλη και τον Ανδρέα Γεωργίου θα συμμετάσχω στη νέα σειρά στην Κύπρο "Αστέρια στην άμμο". Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος...» εξήγησε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved