Αννίτα Κούλη: Μιλά για τον ρόλο της στη σειρά «Το σόι σου»
Media

Αννίτα Κούλη: Μιλά για τον ρόλο της στη σειρά «Το σόι σου»

Ξαναμπαίνει στο «Σόι» και δημιουργεί παρεξηγήσεις.

Η Αννίτα Κούλη μιλά στο για την ηρωίδα που υποδύεται αλλά και για την αποχή της από την τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια δεν σας βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση. Είναι συνειδητή επιλογή;
«Η τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μας. Όταν έρχεται κάτι στα χέρια μου, ένας ρόλος δηλαδή που να μου αρέσει, το κάνω, αλλιώς δεν έχει νόημα. Εξάλλου εγώ ποτέ δεν έκανα τηλεόραση κάθε χρόνο»


Πώς προέκυψε η guest εμφάνιση σας στο «Σόι»;
«Είναι η δεύτερη φορά που παίζω τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στο «Σόι». Πέρυσι κά¬ποια στιγμή ήμουν στον Alpha για να συζητήσω μαζί τους για ένα επεισόδιο που είχα γράψει για τη συγκεκριμένη σειρά, γιατί γράφω κιόλας, και εκεί μου πρότειναν να κάνω ένα γκεστ σε ένα άλλο επεισόδιο, θεωρώντας ότι θα μου πήγαινε πολύ. Είδα τον ρόλο, μου άρεσε και είπα αμέσως το ναι».

Μιλήστε μας για τον ρόλο σας.
«Υποδύομαι τη Μαρίνα που επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη έπειτα από καιρό και ψάχνει να δει τι κάνει ο Διονύσης, με τον οποίο είχε σχέση παλαιότερα. Και πάει και τον βρίσκει και γίνεται η παρεξήγηση»


Τι άνθρωπος δηλαδή είναι η Μαρίνα;
«Η Μαρίνα είναι μια κόρη πολύ πλούσιας και μεγαλοαστικής οικογένειας με όλες τις ανέσεις της, η οποία δεν ζει σε αυτόν τον κόσμο. Είναι κάτι σαν την Ντάλια στο «Παρά πέντε». Δεν μπορεί να καταλάβει την πραγματικότητα του μέσου Έλληνα», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved