Elif: Η Αρζού μπαίνει στο σπίτι και αποφασίζει με το όπλο του Κενάν να…
Media

Elif: Η Αρζού μπαίνει στο σπίτι και αποφασίζει με το όπλο του Κενάν να…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Σεχέρ αφήνει ένα σημείωμα στο γραφείο του Κενάν.

Η Αρζού τηλεφωνεί και του λέει πως θέλει να μιλήσει στην Τουγτσέ. Η Τουγτσέ τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να έρθει στο κτήμα. Στη συνέχεια λέει στον Κενάν πως θέλει να δει την Αρζού αλλά εκείνος αρνείται να έρθει η μητέρα της στο κτήμα. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να του πει πως ήδη έχει καλέσει την Αρζού. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως της έχει λείψει.

Ο Νετζντέτ της λέει πως είναι υπερήφανος για εκείνη επειδή κατάφερε να διαχειριστεί το σπίτι αλλά και τις επιχειρήσεις του. Όταν τη ρωτάει πως είναι η κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και την Αρζού του απαντάει πως προσπαθούν να συνυπάρξουν με κάποιο τρόπο και να μη στεναχωριέται για αυτό. Ο Σερντάρ αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να πάρει την Τουγτσέ. Τηλεφωνεί στην Γκόντζα και την ευχαριστεί για την υποστήριξή της. Ο Κενάν ετοιμάζεται να φύγει για τη δουλειά όταν βλέπει μπροστά στην πόρτα την Αρζού. Η Αρζού επιμένει να δει την Τουγτσέ και εκείνος θέλει να μάθει πρώτα ποιος είναι ο αληθινός πατέρας της Τουγτσέ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Σερντάρ και λέει πως εκείνος είναι ο πατέρας της Τουγτσέ.

Ο Κενάν υποθέτει πως η Αρζού τον σύστησε ως ξάδελφό της και είχε σχέσεις μαζί του μέσα στο δικό του σπίτι. Ρωτάει τον Σερντάρ γιατί δεν μίλησε νωρίτερα και εκείνος του εξηγεί πως δεν μπορούσε να το κάνει εξαιτίας του Νετζντέτ. Όταν όμως ο Σερντάρ λέει πως ήρθε να πάρει μαζί του την Τουγτσέ, ο Κενάν του επιτίθεται. Καθώς τσακώνονται, η Αρζού μπαίνει στο σπίτι και αποφασίζει με το όπλο του Κενάν να πυροβολήσει τον Σερντάρ. Ο Κενάν χτυπάει άσχημα τον Σερντάρ και εκείνος αναγκάζεται να φύγει από το κτήμα. Η Αρζού μπαίνει στο γραφείο του Κενάν για να πάρει το όπλο του και βρίσκει στο γραφείο του το σημείωνα της Σεχέρ, όπου και μαθαίνει πως η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο και να σκοτώσει την Ελίφ.

Ο Μουχσίν περιμένει έξω από την εντατική, όπου νοσηλεύεται η Ελίφ. Πιστεύει πως η απροσεξία του ήταν η αιτία για να υποφέρει η Ελίφ και κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη. Η Γκόντζα επιστρέφει σπίτι της όταν βρίσκει τον Σερντάρ στην άκρη του δρόμου. Ο Σερντάρ της εξηγεί πως είπε την αλήθεια στον Κενάν και εκείνος τον χτύπησε από τον θυμό του, στη συνέχεια λιποθυμάει. Χωρίς να το γνωρίζει, η Γκόντζα μεταφέρει τον Σερντάρ στο νοσοκομείο, που βρίσκεται και η Ελίφ. Οι γιατροί της λένε πως η κατάσταση του Σερντάρ δεν είναι κρίσιμη αλλά θα χρειαστεί φροντίδα για λίγο καιρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved