H επιστροφή: Μια απόπειρα αυτοκτονίας σοκάρει τους Κορωναίους!
Media

H επιστροφή: Μια απόπειρα αυτοκτονίας σοκάρει τους Κορωναίους!

Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» αναμένεται να έχουν πολλές συγκινητικές στιγμές αλλά και συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η οικογένεια Κορωναίου προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα για τη ζωή του Χάρη, αν και η άσχημη ψυχολογία του νεαρού τον οδηγεί σε λάθος σκέψεις. Η οικογένεια Κορωναίου περνάει μία από τις πιο σοβαρές και δύσκολες φάσεις μετά το ατύχημα του Χάρη με τη μηχανή.

Στο άκουσμα της είδησης πως ο νεαρός πρόκειται να μείνει παράλυτος και να μην περπατήσει ξανά, δυστυχώς η ψυχολογία όλων κλονίστηκε. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν συνειδητοποιούν πως ο νεαρός ήταν στόχος δολοφόνων οι οποίοι του χάλασαν τα φρένα της μηχανής, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Χάρης είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο. Όλα αυτά δημιουργούν στον νεαρό ανασφάλεια και μεγάλη πίεση ενώ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα της ζωής του.

Η καθημερινότητα του αλλάζει ριζικά και πλέον πρέπει να μάθει να ζει με νέους κανόνες. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό του να τον στηρίζουν και πρώτοι από όλους η Ελενα με τον Ορέστη. Και οι δύο, όμως, είναι σοκαρισμένοι. Η Ελενα νιώθει ενοχές για όσα βιώνει το παιδί της και με δυσκολία σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί να του δώσει δύναμη. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο άσχημα ψυχολογικά είναι ο Χάρης, καθώς ο ίδιος σκέφτεται να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η Ελενα σοκαρισμένη διαπίστωνει πως ο γιος της κινδυνεύει από τον ίδιο του τον εαυτό και αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα για να τον βοηθήσει και να τον προστατεύσει με ό,τι μέσο διαθέτει. Όλοι παραμερίζουν τα δικά τους προβλήματα και προτεραιότητα τους είναι ο Χάρης, καθώς κανένας δεν θα αντέξει μία ακόμη απώλεια.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved